Connect with us

Kim Kardashian- secretele machiajului natural

FASHION & BEAUTY

Kim Kardashian- secretele machiajului natural

Cu totii ati vazut pe retelele de socializare femei care afiseaza chipuri impecabile, asa zis naturale. In realitate, de cele mai multe ori, look-urile sunt rezultatul unor tehnici si produse de machiaj, menite sa dea impresia unei fete perfecte.

Vedeta care a promovat cel mai mult acest look este Kim Kardashian, iar make up artist-ul Mario Dedivanovic dezvaluie toate secretele care stau la baza acestui machiaj:

1.Tenul impecabil

Cu ajutorul fondului de ten, anticearcanului, pudrei bronzante si iluminatorului, se realizeaza o baza perfecta pentru acest machiaj natural de zi. Acest pas este foarte important.

2. Sprancene perfecte

Se contureaza subtil sprancenele, cu un creion sau fard special si se evidentiaza cu anticearcan, deasupra si sub arcada.

3. Umbre

Pleoapele se contureaza subtil cu un fard maro si se estompeaza, pana cand se creeaza iluzia unei umbre. Acest truc da profunzime si senzualitate privirii.

4. Cele 3 tipuri de creion pentru ochi

Cu un creion dermatograf negru se contureaza linia genelor superioare, cat mai aproape de baza. Cu un tus negru se traseaza o linie subtire, tot la baza genelor, fara a realiza un look dramatic. Pentru linia genelor inferioare se foloseste un creion maro/bronze. Acesta ti se potriveste indiferent de culoarea ochilor.

5. Mascara

Aplica multe straturi de mascara, pentru alungirea genelor. Daca doresti, poti sa apelezi si la genele false, aplicate doar pe jumatatea externa a ochilor.

PicMonkey Collage

PicMonkey Collage2

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus