Connect with us

Cele mai AFRODISIACE alimente, pentru o viata sexuala mai buna

FASHION & BEAUTY

Cele mai AFRODISIACE alimente, pentru o viata sexuala mai buna

Consumarea alimentelor bogate in proteine si vitamine te ajuta sa ai un libido mai crescut. Exista numeroase variante de alimente si gustari pe care ti le poti prepara, care nu doar ca te ajuta sa ai o silueta de invidiat, dar si noptile sa fie de neuitat.

Ciocolata neagra. Alimentele bogate in antioxidanti ar trebui sa existe in meniul tau, zilnic. Ciocolata neagra reduse riscul de cancer, intarzie imbatranirea si intensifica placerea sexuala.

Nucile contin seleniu, care scade riscul de cancer de prostata. Suplimentar, ajuta la functionarea ovarelor si la productia de sperma.

Telina contine un hormon pe care il elibereaza barbatii, care ajuta femeile in cazul libidoului. Consumata regulat, va creste vizibil dorinta femeii de a face sex.

Kiwi este un fruct cu un continut crescut de vitamina C, care ajuta atat la cresterea dorintei, cat si a fertilitatii.Poti sa faci ocura cu acest fruct, adaugand si alte citrice.

Spanacul contine acid folic, cu efecte foarte bune asupra libidoului si fertilitatii.

Capsunile sunt afrodisiace, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Combinate cu ciocolata neagra, se transforma intr-un adevarat rasfat.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus