Connect with us

Cum sa ai sarbatori de Paste memorabile, cu bani putini

LIFESTYLE

Cum sa ai sarbatori de Paste memorabile, cu bani putini

Sarbatorile sunt despre familie, prieteni dragi, iubire, intelegere si impacare. Nu trebuie sa pui accent pe bucuriile materiale, deoarece amintirile cu care ramai sunt cele despre momentele frumoase si emotionante alaturi de cei apropiati.

EDA Magazine iti propune cateva activitati de Paste, pe care le poti adapta la preferintele tale si la traditiile pe care le urmezi alaturi de familie:

1. Fa curatenie generala in toata casa! Da, stim, nu suna ca o activitate prea placuta, dar poate fi privita altfel decat o corvoada si o sarcina obligatorie, inainte de sarbatori. Gandeste-te ca la o purificare a casei si la sentimentul placut pe care il ai cand ai terminat si totul straluceste. In plus, poti sa scapi de toate lucrurile pe care cu siguranta le-ai strans si de care nu mai ai nevoie. Pe acestea fie le donezi oamenilor care au mai multa nevoie, fie le vinzi, in cadrul targurilor de profil.

2.Fa voluntariat! In aceasta perioada, te poti inscrie la un centru, o organizatie, care ajuta copii, batrani sau bolnavi in cadrul spitalelor. Te vei simti extraordinar sa stii ca ai ajutat. Pe viitor, poti face un obicei din asta, ori de cate ori ai ocazia.

3.Ocupa-te de gradina! Fie ca ai propria gradina, fie ca mergi in vizita la parinti sau bunici, implica-te in activitatile de gradinarit. Este foarte relaxant sa uzi gradina, sa plantezi flori sau sa cureti iarba. Cu aceasta ocazie, te poti apropia mai mult de membri familiei.

4.Gateste! Chiar daca in ziua de azi oamenii sunt foarte ocupati si au optiunea de a comanda de la firmele de catering preparate culinare, chiar si pentru Paste, este frumos sa prepari chiar tu totul. Daca iti amintesti de copilaria ta, vei vedea cum unele dintre cele mai frumoase amintiri sunt cele legate de bucatarie, cum mama sau bunica pregateau toate bunatatile si cum casa miroasea frumos, in preajma sarbatorilor.

5.Uite-te la un film! Chiar daca obisnuiesti sa mergi la cinema cu partenerul, rareori ai ocazia sa vezi un film alaturi de familie. Chiar daca alegeti sa faceti asta acasa, cu siguranta va fi o experienta frumoasa. Faceti-va comozi pe canapea, aduna-ti toata familia si alegeti un film care sa placa tuturor.

6.Fa miscare! De cele mai multe ori sarbatorile le petreci la masa, alaturi de cei dragi, iar excesele alimentare pot creea neplaceri. In cazul in care este frumos afara, iesi in curte si bucura-te din nou de jocurile copilariei, alaturi de cei mici. O plimbare in parc, dupa masa de Paste, este la fel de binevenita.

7.Ofera altfel de cadouri! Pentru acest an, confectioneaza manual toate cadourile pentru cei dragi. O sa fie suprinsi de idee si se vor simti apreciati, pentru faptul ca ai depus acest efort.

sursa foto: Pices of me

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus