Connect with us

Confesiunile barbatilor- cele mai tari experiente sexuale

LIFESTYLE

Confesiunile barbatilor- cele mai tari experiente sexuale

Femeile isi doresc experiente sexuale memorabile, barbati tandrii si dominanti in acelasi timp, care sa stie cum sa le poarte pe culmile placerii. Dar stiu ele ce ii place unui barbat, atunci cand vine vorba despre sex?

Iata cateva lucruri aflate de la barbati, legate de cele mai tari experiente sexuale pe care le-au trait:

Chiar inainte de a se apropia de orgasm, contractiile vaginale intentionate il poate excita foarte tare pe barbat, fiind o stimulare suplimentara, fata de penetrarea propriu zisa. Data viitoare cand faci sex, incearca acest truc si cu siguranta va geme de placere.

Sexul oral, cand partenerul sta in picioare, iar femeia cu fata in sus, cu capul pe marginea patului. Aceasta imagine nu o va uita foarte usor!

Pozitia in care el sta rezemat, femeia deasupra tinandu-se cu mainile de perete, ofera o imagine foarte senzuala a intregului corp. Pentru el va fi un adevarat spectacol.

O alta tehnica dupa care barbatii au spus ca sunt innebuniti este cea in care femeia nu permite penetrarea completa la inceputul actului sexual, ci tachineaza barbatul cu miscari circulare ale soldurilor, atunci cand este deasupra. Senzatiile pentru ambii parteneri vor fi explozive.

Sexul oral in masina. Daca sunteti cu adevarat aventurosi, o puteti face in mers, dar asigurati-va ca drumul este pustiu si ca nu va supuneti unui pericol. Poti sa-l tachinezi putin iar apoi sa va retrageti pe un drum unde sa aveti intimitate.

Legatul la ochi si la maini poate fi o experienta unica pentru barbati. Astfel, se pot concentra pe senzatiile pe care i le provoci, iar faptul ca nu te poate atinge il va face sa explodeze.

Sexul spontan este cel mai bun, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Suprinde-l cu dorinta ta, in momente in care face cu totul altceva prin casa.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus