Connect with us

Cum sa ai o relatie fericita, la distanta

LIFESTYLE

Cum sa ai o relatie fericita, la distanta

Trebuie sa recunosti, a nu avea partenerul langa tine este dureros, oricat ai incerca sa te consolezi. Nu este o situatie ideala, dar nici nu este imposibila, atata timp cat ceea ce va leaga sunt sentimente profunde de iubire si completare reciproca.

Iata ce poti sa faci, pentru a intretine relatia, chiar daca va intalniti rar:

Trimite-i scrisori si bilete haioase. Chiar daca folositi internetul pentru a va simti mai aproape si a comunica, la orice ora, va fi foarte placut sa-i trimiti din cand in cand cateva randuri, scrise chiar de tine.

Faceti un cont comun, pe platformele online disponibile, unde puteti impartasi muzica, fotografiile si alte lucruri care va plac.

Fa-ti poze sexy si trimite-le developate. Chiar daca va jucati uneor si va trimiteti poze deochiate, va fi o adevarata supriza sa aiba cateva poze, pe care sa le pastreze si de care sa se bucure, ori de cate ori ii este dor de tine.

Trimite-i o lista cu lucrurile pe care astepti cu nerabdare sa le faceti, atunci cand va reintalniti. Pot fi si dorinte sexuale sau cele care tin de timpul vostru liber si de pasiunile pe care le impartasiti.

Atunci cand stii ca a iesit in oras, fa-i o surpriza. Afla unde se afla, suna la local si fa cinste cu un rand de bauturi. Va fi cu adevarat suprins.

Include-l in activitatile tale zilnice. Atunci cand mergi la cumparaturi si nu stii ce rochie sa alegi, cand mergi in parc sau vezi ceva haios, trimite-o poze. Legatura dintre voi va fi mai stransa.

Stabiliti o intalnire. Poate sa fie in aceeasi zi, in fiecare saptamana sau in functie de programul fiecaruia, dar sub nicio forma nu o amanati. Stabiliti sa va acordati cateva ore, in fata camerei si sa va povestiti orice.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus