Connect with us

5 motive care te vor convinge ca mersul la sala se face in DOII!

LIFESTYLE

5 motive care te vor convinge ca mersul la sala se face in DOII!

Plictiseala, lenea, noul episod din serialul favorit sau chiar activitati care ne par brusc importante pot fi sabotorii tai cand vine vorba de mersul la sala. Nu spunem ca am gasit solutia perfecta de a te transforma in noul fitness guru, dar cu siguranta propunerea noastra de a merge cu inca cineva la sala te va incanta. Mai ales cand e vorba despre prietena ta cea mai buna!

 

Iata 5 motive pentru care ar trebui sa mergi cu prietena ta cea mai buna la sala:

  1. Vei fi mult mai motivata: Gandeste-te cat de des ti s-a intamplat sa anulezi in ultimul moment programarea la sala. Parca e altfel cand stii ca ii strici programul prietenei tale, nu?
  2. Transpiram si ne distram: Alegatul pe banda nu ti va mai parea o corvoada cat timp discuti despre pantofii vazuti la magazinul preferat sau despre tipul dragut de pe bicicleta din fata.
  3. Nimanui nu i-a stricat un pic de competitie: Un obiectiv cu siguranta e mai usor de atins cand exista cineva cu care sa iti compari activitatea. Un kilometru in plus, o prajitura in minus si multe seri in care ambele veti fi cu siguranta niste aparitii la petreceri.
  4. Vei avea propriul antrenor personal: Exista cineva care iti monitorizeaza progresul permanent, iti propune noi exercitii si iti asigura sprijin cand te simti demotivat. O investitie buna!
  5. Setarea unui obiectiv impreuna va poate apropia: acum ca ardem calorii impreuna, ne permitem sa si mancam o pizza impreuna. Mai in gluma, mai in serios, puteti sa petreceti mult mai mult timp si puteti lucra catre un obiectiv comun.

Ce mai astepti? Zumba in 2 presupune distractie garantata!

pinterest.com

pinterest.com

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus