Connect with us

6 intrebari la care ar trebui sa raspundeti, inainte de a va muta impreuna

LIFESTYLE

6 intrebari la care ar trebui sa raspundeti, inainte de a va muta impreuna

Sa locuiesti cu cineva, chiar si cand e vorba de un coleg sau prieten, poate sa fie dificil. Cand vine vorba despre partener, cu atat mai mult trebuie sa analizezi cu atentie situatia si sa faci tot ceea ce trebuie, pentru ca lucrurile sa se desfasoare armonios.

Iata care sunt intrebarile la care ar fi bine sa gasesti raspuns, inainte de a te muta:

1. De ce facem asta?

Doi oameni se pot muta impreuna pentru ca este avantajos din punct de vedere financiar, pentru ca vor sa nu mai aiba o relatie la distanta, pentru ca planuiesc sa se casatoreasca sau pur si simplu pentru ca isi doresc sa imparta totul. Oricare ar fi motivele, asigura-te ca fiecare stie ce gandeste celalalt, pentru a nu intampina conflicte.

2. Atunci cand am avut probleme, le-am rezolvat impreuna?

Fie ca a fost vorba despre probleme de sanatate sau unele administrative, partenerul s-a implicat in rezolvarea lor sau in sustinerea ta morala? In cazul in care nu simtiti ca sunteti o echipa, este posibil ca mutatul impreuna sa nu fie o solutie.

3. Cum se termina certurile?

Atunci cand va certati, stati mult timp suparati? Reusiti sa comunicati, sa acceptati ce si cine a gresit si sa depasiti sentimentele negative pe care le aveti? Toate acestea sunt foarte importante, pentru ca atunci cand locuiesti cu cineva, conflictele pot fi mai dese, daca nu stii sa relationezi eficient.

4. Avem aceleasi planuri de viitor?

Este posibil ca intr-un cuplu, unul dintre parteneri sa fie mai repede pregatit pentru casatorie sau copii. Asta nu inseamna ca nu exista compatibilitate. Important este sa se comunice deschis pe marginea acestui subiect, ca la un moment dat, sa se ajunga la un consens.

5. Cum ne vom gestiona veniturile?

Daca sunteti de parere ca banii nu trebuie sa fie la comun, sau ca indiferent de cat castiga fiecare, trebuie sa fiti o echipa, trebuie sa stabiliti aceste lucruri de la inceput.

6. Avem aceleasi valori?

A cadea mereu de acord nu este cel mai important, dar a avea aceleasi valori este esential, pentru ca o relatie sa functioneze. Setul de valori dupa care va ghidati, va ajuta sa construiti o relatie fericita.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus