Connect with us

5 lucruri pe care femeile ar trebui sa le stie, despre bani

LIFESTYLE

5 lucruri pe care femeile ar trebui sa le stie, despre bani

1. Cafeaua zilnica este o cheltuiala destul de mare

Daca nu obisnuiesti sa-ti pregatesti singura cafeaua, ci o iei la pachet de la cafenele, vei avea un cost lunar destul de mare. Chiar daca pe moment nu realizezi acest lucru, atunci cand faci un calcul, poti sa ajungi si la 300-400 RON lunar.

2.Economiseste oricat de putin

Chiar daca nu iti permiti luxul de a avea mereu economii, incearca sa pui deoparte bani, in fiecare saptamana. Chiar daca este vorba de 30,40,50 RON, in timp, suma adunata te poate ajuta.

3.Evita sa platesti cu cardul

Aceasta metoda de plata este inselatoare si iti ingreuneaza controlul pe care il ai asupra banilor. Stabileste-ti o suma de bani pe care poti sa o cheltui si scoate bani cash de la bancomat, in fiecare saptamana.

4. Daca ai reusit sa castigi mai multi bani, nu inseamna ca trebuie sa-ti schimbi in totalitate stilul de viata

Atunci cand ai primit o marire de salariu, ai schimbat jobul sau ai castigat niste bani, poti sa fii tentat sa traiesti altfel, sa prinzi gustul luxului. Asta nu inseamna ca trebuie sa iti schimbi imediat masina, sa iti cumperi o casa mai mare, haine mai scumpe sau sa faci imprumuturi in banca. Calculeaza-ti foarte bine veniturile si fa un plan pe termen lung, deoarece poti pierde foarte usor echilibrul financiar.

5. Dai foarte multi bani pe mancare

Sa fii cumpatat atunci cand mergi la cumparaturi pentru mancare nu este o rusine. Cu siguranta esti foarte ocupata si abia reusesti sa mananci o masa pe zi, acasa. Nu umple frigiderul, pentru ca vei ajunge sa arunci o cantitate considerabila din alimente. Cumpara necesarul pentru 2 zile sau mergi la magazin strict pentru ce mananci in ziua respectiva.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus