Connect with us

NOUL DUSMAN al tenului tau

FASHION & BEAUTY

NOUL DUSMAN al tenului tau

Toate femeile stiu ca trebuie sa-si protejeze tenul de razele soarelui, nu doar din punct de vedere al sanatatii, ci si al frumusetii. Factorii externi pot accelera imbatranirea si pot face tenul sa fie mai tern, cu porii mai dilatati si chiar acneic.

Mediul inconjurator a suferit transformari, iar POLUAREA a devenit noul dusman a tenului, si nu numai. Iata ce poti sa faci pentru a preintampina efectele sale:

1. Acorda o atentie deosebita ritualului de curatare a tenului

Nu este suficient sa folosesti un demachiant, ulei sau servetele. Chiar daca ai senzatia ca ti-ai curatat tenul de toate impuritatile, spalatul pe fata trebuie sa fie nelipsit. Fie ca este realizat cu o perie speciala, un prosop de bumbac sau doar cu gelul de curatare. Nu trebuie sa sari peste acest pas, mai ales seara, chiar daca nu te-ai machiat, pentru ca iei zilnic contact cu o multime de bacterii si praf.

2. Consuma alimente care contin antioxidanti

Tenul nu trebuie protejat doar din exterior, ci si din interior, iar sanatatea se va reflecta in frumusetea pielii. Ai grija sa consumi cat mai multe legume verzi, fructe si ceai verde. Cele mai bune vitamine pentru piele sunt A, C si E.

3. Hidrateaza-te!

Niciun produs cosmetic nu te poate ajuta suficient, daca nu bei suficienta apa. Asta te va ajuta si la buna functionare a organismului.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus