Connect with us

Cele mai simple trucuri, pentru a te infrumuseta rapid

FASHION & BEAUTY

Cele mai simple trucuri, pentru a te infrumuseta rapid

Toate trucurile pe care le inveti de la prietene, makeup artisti sau de pe internet, trebuie sa le testezi si sa le adaptezi particularitatilor tale. In timp, descoperi ceea ce ti se potriveste si iti creezi propriul ritual.

Acestea sunt cele mai utile sfaturi, pentru ca tu sa arati impecabil, fara a petrece ore intregi in fata oglinzii:

# Descopera un tip de machiaj rapid si de efect, pentru situatiile neprevazute

Este stresant sa te intrebi de fiecare data cand vrei sa iesi in oras, ce tip de machiaj porti. Daca atunci cand ai timp la dispozitie, poti sa experimentezi, sa vezi ce ti se potriveste, atunci cand timpul este limitat, este recomandat sa stii cu exactitate ce urmeaza sa faci. Poate fi un machiaj al ochilor in tonuri neutre si un ruj in nuante puternice, un smokey eye sau un machiaj romantic. Alege unul preferat, versatil, pe care sa-l porti atunci cand te grabesti sau esti lipsita de inspiratie.

# Invata sa-ti faci un machiaj de 5 minute

Exerseaza, cronometrandu-te atunci cand te pregatesti. Pentru a castiga timp, foloseste produse cosmetice multifunctionale. Blush-ul poate fi si fard pentru ochi, luciul de buze poate fi si iluminator pentru pometi, creionul de sprancene poate functiona si pentru conturarea ochilor. Toate aceste trucuri te ajuta sa fii gata mult mai repede.

# Foloseste o crema nuantatoare

Atunci cand nu ai timp sa aplici baza de machiaj, fond de ten, pudra, blush, pudra pentru contur, iluminator, aplica doar o crema de fata nuantatoare, care sa contina si factor de protectie. Astfel, tenul tau va fi uniform, fara imperfectiuni si protejat, in doar un minut.

# Gaseste cea mai buna nuanta de ruj rosu

Exista o multime de nuante, cu diverse subtonuri, care se potrivesc femeilor in functie de nuanta pielii. Testeaza mai multe, vezi care iti sta cel mai bine si poarta-l ori de cate ori trebuie sa ai un machiaj mai sofisticat, dar nu ai mult timp la dispozitie.

# Produsele pentru fata, la dus

Daca te grabesti si nu ai timp de tot ritualul pentru ten, aplica exfoliantul pentru fata sau masca, lasa sa actioneze cat timp te speli pe restul corpului, maseaza si clateste-te pe tot corpul. Astfel, economisesti timp si efort.

# Fa-ti pedichiura inainte de a te coafa

Aplica oja imediat dupa dus, pentru ca aceasta sa aiba timp sa se usuce, cat timp te coafezi.

# Descopera doua coafuri care ti se potrivesc

Fie ca este vorba de o coada usor stilizata, bucle sau impletituri, pune la punct doua tehnici de coafare, care sa te scoata din impas, rapid si eficient, indiferent de tinuta. Atunci cand esti in graba, ultimul lucru pe care il vrei este sa experimentezi si sa nu-ti reuseasca.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus