Connect with us

Sfaturi de la instructorii de yoga, pentru partide de sex incendiare

FASHION & BEAUTY

Sfaturi de la instructorii de yoga, pentru partide de sex incendiare

Calitatea sexului nu tine de niste tehnici general valabile, ci de conexiunea mentala, compatibilitatea dintre parteneri si interesul lor pentru a se cunoaste si a-si comunica dorintele.

Mai multi instructori de fitness iti dau cateva idei simple pe care le poti pune in practica, si care iti vor schimba complet noptile, alaturi de partener:

# Respirati in acelasi timp. Stai intinsa in pat langa partener, imbratiseaza-l si sincronizati-va respiratiile. Asta va ajuta sa va relaxati si sa ajungeti mai rapid intr-o stare erotica.

# Priviti-va. Ochii transmit cel mai mult sentimentele, implicit dorinta. Privitul partenerului, in timp ce ii simti corpul aproape, poate fi cea mai intima experienta.

# Scapa de complexele fizice. Incearca sa lucrezi la increderea in tine, sa iti accepti imperfectiunile si sa vezi cat de frumoasa esti defapt. Daca ii comunici partenerului nesigurantele tale, te poate ajuta sa depasesti asta mai usor.

# Petreceti o zi dezbracati. Fie ca faceti asta o data pe luna, sau o trasformati intr-o traditie, in zilele de duminica, de exemplu, stati cateva ore, sau o zi intreaga in casa, complet dezbracati. Asta te ajuta la acceptarea corpului, la descoperirea partenerului si sporirea atractiei in cuplu.

# Faceti sport impreuna. Aceasta activitate va ajuta atat individual, din punct de vedere psihic si al sanatatii, cat si pentru dinamica cuplului. Va veti apropia mai mult si poate fi un hobby comun, care va sudeaza relatia.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus