Connect with us

De ce dupa varsta de 25 de ani, femeile sunt mai fericite

LIFESTYLE

De ce dupa varsta de 25 de ani, femeile sunt mai fericite

Daca ai trecut de 25 de ani, este posibil sa te simti nostalgica, sa ti se para ca cei mai frumosi ani au trecut. In realitate, totul tine de perceptia ta asupra vietii, fara a te lasa incadrata in niste categorii.

Acestea sunt cateva dintre motivele pentru care, multe femei se simt mai implinite, dupa varsta de 25 de ani:

# Ai devenit mai hotarata

Incertitudinea absolut normala, la o anumita varsta, te face sa eziti atunci cand trebuie sa iei decizii, sa te stresezi pentru orice situatie, iar asta iti stirbeste din libertate. La maturitate, esti mai hotarata cand vine vorba de ce iti doresti si actionezi mai ferm.

# Maturitatea te invata sa mai renunti la idealism

In perioada liceului si a facultatii, iti imaginezi ca viata semana cu un film american, in care toate lucrurile se aseaza asa cum iti doresti. In realitate, viata bate filmul, iar matura fiind, iti dai seama ca fericirea nu sta in perfectiune. Poti fi implinita, chiar daca nu se intampla totul asa cum ti-ai propus.

# Iti pasa mai mult de sanatatea ta

In principiu, cand esti foarte tanar, nu te gandesti serios la importanta sanatatii, pentru ca organismul nu a inceput inca sa-ti dea semnale de alarma. Dupa varsta de 25 de ani, incepi sa simti cat este de important sa ai un organism sanatos, sa te odihnesti, si ca frumusetea vine din interior.

# Dai mai multa atentie placerilor tale

Te duci la cursuri, iti iei si un job, sau poate doua, iesi cu prietenii si nu dormi nopti intregi, si crezi ca poti sa faci asta multi ani, fara repercursiuni. Dupa varsta de 25 de ani, intelegi cat de important este sa ai grija de placerile tale, si ca viata nu este facuta doar sa alergi pentru a plati facturi.

# Ai o personalitate bine conturata

Pana la aceasta varsta, cu siguranta ai avut si deceptii, ai facut greseli si ai invatat din ele. Te-ai analizat si ai vazut cum reactionezi in diverse situatii, ce iti place si ce nu. Acum, personalitatea ta este bine definita si faci din ce in ce mai putine compromisuri.

# Esti mai stabila emotional

In adolescenta, ai mai multa nevoie de prezenta celorlalti. Cand incepi sa ai relatii, este posibil sa fii mai dependenta de partener, sa-ti fie teama de singuratate. Pe masura ce trece timpul, inveti sa te placi asa cum esti, sa iti placa sa petreci timp singura si sa nu mai depinzi de prezenta celorlalti.

# Sexul devine o placere asumata

Dupa aceasta varsta, apare si maturitatea sexuala. Chiar daca tot timpul poti sa descoperi noi laturi ale tale, acum stii ce iti place si ce iti doresti sa primesti de la partener. Sexul devine mult mai calitativ, contand mai putin cat de des se intampla.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus