Connect with us

Motivele pentru care barbatii adora sa mearga in vacanta cu iubita

LIFESTYLE

Motivele pentru care barbatii adora sa mearga in vacanta cu iubita

Probabil crezi ca femeile sunt mai entuziasmate, atunci cand vine vorba de vacantele in cuplu. In realitate, exista si exceptii, de barbati maturi si implicati, carora le face placere sa-si petreaca vacanta cu partenera.

Iata care sunt motivele pentru care barbatii se bucura de un concediu alaturi de iubita:

# Planificarea poate fi distractiva. Tot entuziasmul plecarii, cautarea de oferte, schimbul de opinii, documentarea pe internet, despre diverse locatii interesante, poate sa fie foarte placut si distractiv.

# Sexul de vacanta. Trebuie sa recunosti ca in vacanta, ai mai mult chef de sex, iar el simte asta. Cu siguranta asteapta cu nerabdare sa va relaxati si sa va bucurati de apropierea de care nu aveti parte in fiecare zi, acasa.

# Zero responsabilitati. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va distrati, fara alte griji. Lasati planurile de munca pentru intoarcere.

# Mancarea. Chiar daca acasa il rasfeti si ii gatesti, in masura timpului disponibil, in vacanta aveti parte de rasfatul suprem, pentru ca niciunul nu depunde efort pentru a pregati mancarea si va bucurati de preparate delicioase, pe care poate nu le-ati mai incercat pana acum.

# Mai multa atentie. In vacanta, atat femeile cat si barbatii sunt automat mai romantici. Acasa, poate esti preocupata de treburile casnice, ai un loc de munca stresant, si ii acorzi mai putina atentie partenerului. In vacanta, nu faci decat sa te plimbi si sa faci “exces” de gesturi tandre. Chiar daca nu ti-a spus, isi doreste asta.

# Amintirile amuzante din vacanta. Un cuplu, cu cat are mai multe amintiri, cu atat este mai solid. Si barbatilor le place sa traiasca experiente amuzante alaturi de iubita.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus