Connect with us

Semne ca esti mai indragostita decat partenerul tau

LIFESTYLE

Semne ca esti mai indragostita decat partenerul tau

Dragostea nu se poate masura, ci mai degraba demonstra. Chiar daca multe cupluri obisnuiesc sa discute, mai in gluma, mai in serios, despre care dintre ei iubeste mai mult, este foarte greu sa stabilesti asta.

Cand vine vorba de o relatie la inceput, cand cei doi abia se indragostesc, este mai usor sa-ti dai seama in ce ritm evolueaza lucrurile. Iata care sunt semnele care demonstreaza ca tu esti mai implicata in relatie, decat el:

# Faci tot ce iti spune el

Daca iti anulezi propriile opinii si dorinte, si te trezesti ca defapt faci tot ce iti sugereaza sau iti cere el, este semn nu doar ca el nu tine la tine cu adevarat, ci si ca tu iti anulezi personalitatea. O persoana matura, careia ii pasa de tine, chiar daca nu te iubeste inca, te respecta si nu te forteaza sa faci ceva ce nu-ti place.

# Intotdeauna esti prima care trimite mesaje sau suna

Fie ca este vorba de un mesaj de “buna dimineata” sau noapte buna”, tu esti cea care tii legatura cu el, il intrebi ce planuri are sau ce face in ziua respectiva.

# Doar tu tii minte detaliile relatiei voastre

E normal ca femeile sa tina minte mai multe detalii are relatiei, de la primul sarut, locul in care v-ati intalnit prima oara, primul film vazut impreuna, sau melodia care se auzea, cand va plimbati in parc. Cu toate acestea, daca doar tu tii minte lucruri legate de voi, iar el pare ca nici nu are amintiri cu tine, inseamna ca nu este atat de interesat.

# Iti doresti mai mult decat el sa va afisati relatia

Cand vine vorba de site-urile de socializare, situatia este delicata. Daca lui nu ii place sa va afisati relatia online, poate fi pentru ca nu este de acord cu acest lucru, si isi doreste intimitate. Daca posteaza lucruri despre el si impreuna cu prietenii, insa doar cu tine nu, este posibil sa nu considere ca relatia este suficient de sigura.

# Te amana foarte des, atunci cand ii propui sa petreceti timp impreuna

Daca planurile voastre coincid destul de rar, sau doar in weekend, iar el nu are initiativa sa petreaca timp cu tine, chiar daca poate este obosit de la munca, inseamna ca nu este atat de indragostit. Faptul ca isi rezerva putin timp pentru o intalnire, in weekend, nu inseamna ca este implicat profund.

# Nu vorbeste despre familie sau despre el

Daca discutiile voastre sunt doar despre subiecte neutre si nu pomeneste nimic despre familia lui, copilarie, lucruri care il macina, inseamna ca nu simte ca poate discuta toate aceste lucruri cu tine si ca nu vrea sa te lase sa te implici foarte mult in viata lui.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus