Connect with us

Septembrie- un nou inceput

LIFESTYLE

Septembrie- un nou inceput

De obicei, “marile schimbari” se decid in noaptea dintre ani. Oamenii isi evalueaza anul care a trecut si isi stabilesc teluri pentru anul care vine. Daca astepti insa Anul Nou, este posibil sa fii genul de persoana careia ii lipseste determinarea si gaseste scuze. Un nou inceput poate fi chiar de maine, de ce nu?

Luna aceasta te bucuri de soare, de vacanta si de atmosfera de relaxare din jur, iar asta se simte chiar si la birou. Acum este momentul sa iti evaluezi viata si sa te gandesti la ce TREBUIE SA FACI si la ce ITI DORESTI SA FACI. Daca incerci sa te organizezi, in viata ta va exista mai mult “vreau sa fac asta” decat “trebuie sa fac asta”.

In septembrie, este momentul ideal sa-ti pui la punct casa, daca ai amanat asta pana acum, sa discuti cu partenerul si sa planuiti ce va doriti sa faceti pentru fericirea voastra. Viata profesionala nu este nici ea de neglijat. Chiar daca ti-ai gasit echilibrul, nu inseamna ca nu poti face schimbari si ca nu poate exista evolutie in favoarea ta. Pune-ti la punct cv-ul, publica-l pe

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus