Connect with us

4 modalitati pentru a-ti imbunatati viata de cuplu

LIFESTYLE

4 modalitati pentru a-ti imbunatati viata de cuplu

#Ai grija de sanatatea ta

Inainte de a te ocupa de problemele de cuplu, asigura-te ca starea ta de sanatate este una de echilibru. De multe ori starea de disconfort este indusa si de afectiunile fizice, chiar daca nu sunt majore. Chiar si viata ta sexuala poate fi afectata de diverse boli.

# Incercati sa creeati momente romantice

Niciun cuplu nu a reusit sa pastreze flacara pasiunii aprinsa, doar prin a merge la piata, a face curat in casa si a sta in fata aragazului. Chiar daca aceste activitati pot fi placute, consolideaza o relatie si fac parte din realitatea de zi cu zi, este nevoie fiecare sa se simta dorit de catre partener. Macar o data pe saptamana, aranjeaza-te cu mai multa atentie, alegeti haine care iti plac si iesi la o intalnire in oras, sau organizeaza o seara romantica, la voi acasa. Si pentru el va fi placut sa te gaseasca in pat, imbracata sexy, iar tu vei avea automat libidoul mai ridicat. La polul opus, bucurati-va de clipe tandre, plimbati-va de mana si beti o cafea intr-un loc romantic.

# Reseteaza-ti viata sexuala

Chiar daca ai o viata sexuala satisfacatoare, fa ceva nou! Incearca o pozitie noua, abordeaza-ti partenerul, intr-un mod mai indraznet, vorbiti in timp ce faceti sex, soptiti-va ce va place, inchiriati o camera intr-un hotel luxos, pentru o noapte de neuitat. Amintiti-va cum era la inceput si flirtati unul cu celalalt, chiar daca sunteti de mai multi ani impreuna.

# Petreceti timp si separat

Poate suna ciudat, dar a nu sta cu partenerul, va poate imbunatati relatia. Iesi cu prietenele, incurajeaza-l sa iasa cu prietenii lui. Atunci cand va reintalniti, interesul pentru celalalt va fi mai mare si aveti ce sa va povestiti.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus