Connect with us

Cum purtăm tricoul NEGRU! 7 idei interesante

FASHION & BEAUTY

Cum purtăm tricoul NEGRU! 7 idei interesante

Cum purtăm tricoul NEGRU! 7 idei interesante

Tricoul negru este o piesă de bază a garderobei oricărei femei! Dacă ai vrea să îl poți purta mai des și nu ai idei, încearcă să te inspiri din aceste 8 combinații!

Cu toții avem acasă tricouri albe simple pe care le aruncăm pe noi și ne simțim gata să ieșim din casă. Însă uneori avem nevoie de ceva diferit! În astfel de momente am putea opta pentru un tricou negru, o piesă la fel de clasică precum tricoul alb, însă care va adăuga acel je ne sais quoi ținutei tale. Vezi în acest articol 8 moduri în care ai putea incorpora tricourile tale negre în outfit-urile de zi cu zi!

blacktee_midi

O FUSTĂ MIDI ȘI GHETE INTERESANTE

Un tricou negru este o modalitate perfectă pentru a combina piesele elegante cu unele de zi. Astfel, partea de sus a ținutei va fi una casual, echilibrând partea mai glam a ținutei.

blacktee_miniskirt

 

CU O FUSTĂ MINI ȘI TENIȘI

Desigur, probabil te gândești că nu vei putea purta acest gen de ținută până la primăvară, însă nu strică să ai această idee în minte. Ai putea chiar să încerci să adaptezi această ținută penru anotmipurile reci, adăugând o pereche de colanți interesanți și o jachetă.

blacktee_leather

 

O FUSTĂ DE PIELE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE NEAGRĂ

Această combinație se aseamănă cu cea cu tricou negru și fustă midi. Tricoul negru va da un aer relaxat ținutei și te va face să arăți extrem de chic, fără să pară că te-ai străduit foarte mult.

blacktee_blazer

 

BLUGI RUPȚI ȘI UN SACOU

Blugii rupți pot fi destul de complicat de purtat, aceștia îți pot da un aer neglijent sau neserios. Dacă însă ai grijă cum să echilibrezi ținuta și să îi adaugi doza perfectă de eleganță, nu vei avea nicio problemă! Alege să porți blugii rupți cu un tricou negru simplu și un sacou clasic și vei arăta minunat.

blacktee_overalls

 

SALOPETĂ ȘI PANTOFI INTERESANȚI

De foarte multe ori, salopetele sunt privite ca fiind mult prea simple. Însă acestea pot face minuni pentru coprul tău, îți pun în valoare toate punctele forte și pot ascunde și zonele de care nu ești extrem de încântată. Adăugând un tricou negru vei obține un look foarte clasic și minimalist. Pentru a da o tușă personală ținutei, alege să porți o pereche de pantofi interesanți, fie ei extrem de colorați sau cu un model special.

blacktee_moto

JEANȘI NEGRI ȘI O JACHETĂ DE PIELE

Această combinație este una perfectă dacă vrei să ai un aer rock și relaxat. Poți purta această ținută fără probleme la o plimbare în parc sau la o întâlnire cu prietenii, arătând cool. Adaugă câteva detalii interesante precum brățări multicolore sau o curea interesantă și vei avea o apariție fantastică.

blacktee_contrastcoat

 

O JACHETĂ CONTRASTANTĂ

Contrastul este utilizat foarte des de stiliști întrucât acesta atrage atenția și jocul contrastelor îți poate pune în evidența liniile corpului. Încearcă să combini tricoul negru cu o jachetă deschisă la culoare, albă sau crem și vei obține un efect foarte interesant.

 

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus