Connect with us

ACNEE – Poze INCREDIBILE înainte – după DIETĂ fără carne și lactate

FASHION & BEAUTY

ACNEE – Poze INCREDIBILE înainte – după DIETĂ fără carne și lactate

ACNEE – Poze INCREDIBILE înainte – după DIETĂ fără carne și lactate

Această fată a suferit de acnee timp de mulți ani, însă în momentul în care a renunțat la carne și lactate, pielea sa a suferit niște schimbări incredibile!

Noi, femeile, suntem greu de convins că anumite tratamente dau rezultate, așa că de foarte multe ori căutăm dovezi care să ne ajte să luăm o decizie. Pozele de genul înainte și după sunt foarte eficiente în astfel de situații. Ele te pot ajuta să vezi dacă o cremă dă rezultatele scontate sau un tratament de păr este atât de eficient pe cât se spune. Din păcate, tehnologia modernă face ca posibilitățile în materie de editare a pozelor să fie nelimitate, așa că încrederea noastră în veridicitatea lor a fost vizibil diminuată!

Acneea este o afecțiune a pielii și este recomandat să consultați dermatologul înainte de a începe utilizarea unui anumit tip de tratament. Aceasta femeie însă a ales să posteze pe internet o serie de fotografii complet neprelucrate cu pielea ei. Pozele sunt intitulate “Efectul a 3 luni de veganismul” și acestea arată evoluția pielii sale pe parcursul schimbărilor de dietă. Tânăra suferea de acnee severă cu care se confruntase încă din adolescentă. Aceasta a încercat să utilizeze numeroase tratamente pentru piele, însă niciunul nu a avut efectele dorite.

before-after-acne-photo-1

De curând însă, aceasta a trecut la veganism, renunțând complet la carne și produse lactate. Ea spune că renunțul la lactate a fost cel care a făcut cea mai mare diferență în legătură cu pielea ei și că la doar câteva săptămâni după eliminarea acestora din dieta ei a observat că acneea sa a început să se retragă.

before-after-acne-photo-2-1

Efectul este unul surprinzător, mai ales având în vedere durata extrem de scurtă de timp în care s-au produs rezultatele.

before-after-acne-photo-3-1

Trebuie însă luat în calcul că aceste fotografii ilustrează o experiență pur personală și că ele nu pot fi folosite pentru a stabili o relație directă cauză-efect. Consecințele consumului anumitor alimente sunt diferite de la persoană la persoană, însă puteți face experimente de renunțare la un anumit produs pe o durată determinată de timp, urmând ca apoi să observați diferențele. Cu toate acestea, s-a dovedit științific că produsele lactate joacă un rol important în apariția acneii.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus