Connect with us

Cel mai bun desert al iernii

LIFESTYLE

Cel mai bun desert al iernii

Aşa cum v-am vorbit şi în articolul precedent despre Chefs Experience, acesta este unul dintre locurile mele preferate, întrucât selecţia meniului poate fi potrivită pentru orice ocazie.
Dacă dată trecută vă povesteam despre desertul Chocolate Sesame Roll (desertul sub formă de sushi cu ciocolată, cremă de brânză, piersică şi topping de ciocolată), de dats aceasts o să vă prezint un desert extrem de rafinat şi de elegant.
Meniul de la Chefs Experience include acum un nou desert fabulos şi anume para fiartă în vin cu interior de ciocolată albă şi scorţişoară, servită cu sos cald de caramel.

Acest tip de desert este inspirat din bucătăria franţuzească. Indiferent că vrei să comanzi doar desertul sau că îl serveşti după o masă copioasă, acesta este uşor şi fresh, aşa că nu te vei simţi îngreunată.

Desertul este ales şi în funcţie de tema sărbătorilor de iarnă, întrucât aroma de vin fiert te învăluie de fiecare dată când îl comanzi.
Aşa cum v-am vorbit şi în articolul precedent, unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la Chefs este servirea, iar acest desert nu face excepţie. Dacă ai comandat para fiartă, pregăteşte-te să vezi cum aceasta este învelită în caramel chiar în faţa ta.


Dacă vrei să gusti acest desert în următoarea perioadă, te anunţ că restaurantul va fi închis pe data de 31, însă poţi să îţi începi anul mâncând un desert alături de cei dragi întrucât pe 1 ianuarie, după ora 14:00 acesta se redeschide.

Începând cu 2 ianuarie, restaurantul revine la program normal.

Aşadar, dacă eşti în căutarea unui desert cu care să îi impresionezi pe cei dragi şi vrei să petreci câteva momente speciale într-un loc frumos, Chefs Experience este locaţia potrivită pentru tine!

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus