Connect with us

10 lucruri pe care angajații FAST FOOD nu ți le vor spune NICIODATĂ

LIFESTYLE

10 lucruri pe care angajații FAST FOOD nu ți le vor spune NICIODATĂ

10 lucruri pe care angajații FAST FOOD nu ți le vor spune NICIODATĂ

Credeai că tu nu poți să fii păcălit? Magazinele fast-food fac asta de ani de zile și tu nu te-ai prins!

 

Mâncarea de la fast food este extrem de gustoasă şi şi-a câştigat popularitatea în principal datorită faptului că este gata extrem de repede şi este mereu la îndemână. Cu toate acestea, foarte des se întâmplă ca lucrurile care ne plac foarte tare să ascundă în spatele lor multe veşti proaste. Acest lucru se aplică şi în cazul mâncării rapid preparate. Iată care sunt câteva dintre lucrurile pe care niciun angajat al unui magazin de tip fast food nu ţi le va spune niciodată.

1.Alimentele sunt gătite instant

Gătitul instant nu înseamnă că mâncarea este gătită pe loc, ci că este reparată într-un interval extrem de scurt de timp (în jur de 30 de secunde), întrucât aceasta ajunge la restaurant deja îngheţat.

2.Toate produsele de tip fast food au acelaşi gust

Lanţurile de fast food au efectuat numeroase studii de piaţă şi teste pentru a concluziona care este gustul preferat de clienţi. Astfel, toţi marii producători folosesc aceeaşi bază de gust pentru preparatele lor.

3. Produsele se consumă foarte repede

Datorită faptului că produsele de tip fast food se consumă extrem de repede, clienţii sunt tentaţi să cumpere şi mai mult pentru a ajunge la senzaţia de saţietate.

4. Nimic nu este întâmplător

Studiile au demonstrat faptul că o combinaţie a culorilor galben şi roşu le atrage atenţia oamenilor şi le trezeşte pofta de mâncare. Astfel, majoritatea restaurantelor de tip fast food folosesc această combinaţie de culori în logo-urile şi reclamele lor.

5. Angajaţii te fac să cumperi mai mult

Chiar dacă sugestiile angajaţilor de la fast food sunt întotdeauna pertinente şi potrivite cu lucrurile pe care le-ai comandat deja, foarte des aceştia te fac să ajungi să cumperi mai mult, nu neapărat din poftă, ci din dorinţa de a nu fi nepoliticos.

6. O băutură standard este o băutură mare

În restaurantele fast-food, dacă nu specifici dimensiunea băuturii pe care o vrei, întotdeauna ţi se va servi o băutură mare.

7. Niciodată nu ţi se serveşte carne la grătar

Chiar dacă numeroase magazine susţin că îţi servesc carne gătită la grătar, acest lucru este fals. Carnea folosită este preparată în fabrici, unde i se adaugă arome speciale de fum care să dea senzaţia că aceasta a fost gătită la grătar.

8. Salata de la fast food nu este sănătoasă

Multe lanţuri de fast food oferă salata pe post de opţiune „sănătoasă” şi multe persoane se lasă păcălite atunci când încearcă această alternativă. Cu toate acestea, din cauza aditivilor care se adaugă salatei, aceasta ajunge de multe ori să fie mai bogată în calorii decât produsele prăjite.

9. Iluzia gustului mai intens

De multe ori, sucul pe care îl primim în magazinele fast food par a avea un gust mai intens decât cele din comerţ. Acest lucru se datorează faptului că, de multe ori producătorii mixează concentratul folosit pentru prepararea sucului cu apă chiar înainte de a-l servi.

10. Nu consuma mâncarea fast food prea târziu

Din cauza modului de preparare, alimentele de tip fast food au o durată de expirare extrem de scurtă. Astfel, ar trebui să consumi cartofii prăjiţi în primele 5 minute de la cumpărare, în timp ce un burger poate fi consumat în primele 20 de minute.

1 Comment

1 Comment

  1. Petruta

    mai 8, 2017 la 8:58 am

    Ai mare dreptate, dar nu ştiu dacă ai observat că orice fel de meniu fast food ai consuma, la final nu ai senzaţia de saţietate. Din păcate în afară de faptul că “Fast food” este termenul care se referă la mâncarea preparată rapid, în urma unui studiu s-a demonstrat că alimentația de tip fast-food, bogată în grăsimi, sare și carne, este responsabilă pentru o treime dintre infarctele înregistrate la nivel mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus