Connect with us

10 trucuri pentru MÂNCARE care te vor face să pari un GENIU

LIFESTYLE

10 trucuri pentru MÂNCARE care te vor face să pari un GENIU

10 trucuri pentru MÂNCARE care te vor face să pari un GENIU

Toți prietenii tăi vor avea impresia că ești un geniu atunci când te vor vedea făcând aceste lucruri! Citește aceste trucuri și dă-i pe spate!

Tuturor ne place să mâncăm şi fiecare dintre noi şi-ar dori să nu se concentreze asupra niciunui alt lucru atunci când mănâncă. Astfel, cu toţii ne-am dori să putem să îndepărtăm toate micile inconveniente şi să găsim soluţii cât mai ingenioase pentru a simplifica tot procesul de preparat şi consumat mâncarea. Iată care sunt cele mai interesante şi inteligente 10 trucuri legate de mâncare pe care le poţi aplica.

# 1 Încălzeşte două pizza într-o singură tavă

Dacă vei încerca să încălzeşti sau să bagi la cuptor două pizza rotunde, vei observa că nu poţi face acest lucru. Dacă însă le vei tăia pe fiecare în jumătate şi le vei poziţiona ca în poza de mai sus vei observa că ai reuşit să profiţi la maxim de spaţiul din cuptor.

# 2 Cum să păstrezi îngheţata moale

Îngheţata este bună când este proaspăt scoasă din congelator însă de multe ori aceasta este prea întărită pentru a mai fi consumată. Pentru a scăpa de această problemă, bagă îngheţata într-o pungă de plastic şi apoi bag-o în congelator şi aceasta îşi va păstra textura pufoasă.

# 3 Nu irosi crema de ciocolată

Atunci când aproape ai terminat toată crema de ciocolată, nu arunca borcanul. Pune 3-4 linguri de îngheţată în borcan şi bucură-te de o îngheţată cu ciocolată.

# 4 Foloseşte compartimentul gol din cutiile de prăjituri

Dacă unul dintre compartimentele pentru prăjituri este gol, îl poţi umple cu lapte pentru a te bucura de un mic dejun rapid şi uşor.

# 5 Cum să mănânci cartofii cu ketchup

Dacă vrei să mănânci cartofii prăjiţi cu ketchup şi nu ai unde să îl torni, îndoaie o parte a cutiei cartofilor prăjiți şi toarnă sosul deasupra acesteia.

# 6 Cum să foloseşti eficient cuptorul cu microunde

Cuptorul cu microunde nu este întotdeauna extrem de spaţios, însă poţi să lucrezi mai eficient dacă vei alege să introduci vasele în cuptor după modelul prezentat în imaginea de mai sus.

# 7 Asigură-te că sandwich-ul tău nu se înmoaie prea tare

Există riscul ca tot sosul pus într-un sandwich să se scurgă într-o singură parte a acestuia până în momentul în care tu ajungi să îl mănânci aşa că, pentru a preveni acest lucru nu trebuie decât să întorci punga şi să poziţionezi sandwich-ul pe orizontală.

# 8 Foloseşte o furculiţă pentru a înmuia prăjiturile în lapte

Multe persoane nu suportă să îşi murdărească degetele atunci când înmoaie biscuiţii sau prăjiturile în lapte. În astfel de cazuri, ai putea folosi o furculiţă pentru a face acest lucru.

#9 Scapă de praful din cereale

Poţi scăpa de tot praful din cereale folosind o strecurătoare.

# 10 Cum să mănânci dintr-o cutie de carton

De foarte multe ori este extrem de incomod să consumi mâncare dintr-o cutie de carton din cauza faptului că marginile acesteia se mişcă. Fixează-le cu ajutorul unui elastic şi nu vei mai avea probleme.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus