Connect with us

8 IMAGINI în care se vor regăsi toți PĂRINȚII! Mama din poza 5 este chiar NEBUNĂ!

LIFESTYLE

8 IMAGINI în care se vor regăsi toți PĂRINȚII! Mama din poza 5 este chiar NEBUNĂ!

8 IMAGINI în care se vor regăsi toți PĂRINȚII! Mama din poza 5 este chiar NEBUNĂ!

Cu siguranță toți părinții se vor regăsi în aceste imagini și toți copiii vor râde când își vor da seama prin ce i-au făcut să treacă.

Cu siguranţă este mult mai greu să fii mamă decât pare. Atunci când devii mamă, totul te ia pe nepregătite şi nu ţi se acordă un manual cu instrucţiuni, astfel că lucrurile pot fi greu de înțeles în anumite situații, mai ales atunci când eşti nevoită să faci curat după o petrecere la care nici măcar nu ai fost invitată.

1. Prima dată va trebui să înveţi cântecul de adormit copilul – Te rog, nu te trezi! Te rog, nu te trezi! Te rog, nu te trezi!

2. Cum poţi învăţa un copil să mănânce?

După ce toată viața ai întâlnit oameni care știu sa mănânce fără probleme, acest lucru te ia total prin surprindere. Provocarea va fi să-ţi înveţi propriul copil să mănânce.

3. Provocarea cadourilor

Într-o bună zi, copiii tăi te vor certa că niciodată nu le cumperi nimic și că ei nu primesc niciodată cadouri. Acesta este momentul în care ar trebui să îi înveți să fie recunoscători pentru toate lucrurile pe care le-au primit și pe care nu le-au apreciat.

4. Prima dată când spui ”Ţi-am spus eu!”

Indiferent de cât de mult vei încerca să îți convingi copiii că lucrurile pe care le fac nu sunt bune sau că se expun unor riscuri prea mari, ei vor ține cu dinții de independența lor. Cu toate acestea, va exista un moment când se vor împiedica şi vor cădea şi tu îi vei ajuta să se ridice. Nu înainte de a le acorda o zguduială pe care să nu o uite prea curând.

5. Atunci când ajungi la capătul răbdării, după ce i-ai spus copilului tău că îl mai aștepți 5 minute și apoi pleci și chiar te ții de cuvânt.

6. Uneori, părinții devin la fel de iraționali ca și copiii lor. Imaginați-vă cum ar arăta discuțiile în familie dacă și părinții și copiii le-ar aborda ca pe niște concursuri de țipat.

7. Atunci când te decizi să îţi laşi copiii singuri acasă pentru prima dată și reîncerci să te aranjezi și să te pregătești să ieși în oraș, îți dai seama că ți-ai cam ieșit din mână și că nici măcar pregătirile nu mai sunt ce au fost.

8. Pentru fiecare părinte, copilul lui este cel mai frumos. Cu toate acestea, nu toți părinții își dau mereu silința să se asigure că și copilul lor arată bine, însă acest lucru nu înseamnă că nu îi va spune constant acestuia că el este cel mai frumos.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus