Connect with us

A fost ABANDONAT de tată și toți i-au spus MAMEI că va rămâne mereu HANDICAPAT! Acum a făcut ceva INCREDIBIL!

LIFESTYLE

A fost ABANDONAT de tată și toți i-au spus MAMEI că va rămâne mereu HANDICAPAT! Acum a făcut ceva INCREDIBIL!

A fost ABANDONAT de tată și toți i-au spus MAMEI că va rămâne mereu HANDICAPAT! Acum a făcut ceva INCREDIBIL!

Nimeni nu ar fi crezut că cineva poate trece printr-o transformare atât de mare! Iată cum arată acum cel de care râdeau toți în copilărie!

Atunci când Zou Hongyan și-a întâmpinat singurul fiu la momentul la care acesta a venit pe lume în 1988, a fost informată în legătură cu complicațiile teribile ale nașterii, care l-au lăsat invalid pe viață din cauza paraliziei cerebrale.

Medicii din provincia Hubei, zona în care aceasta trăia, au încurajat-o să-l dea spre adopție, direcție în care a încercat să o îndrepte chiar și soțul ei, crezând că băiatul ar duce o viață mizerabilă și plină de durere. Ulterior, aceasta a ajuns să respingă băiatul. În primii ani de viață, doctorii i-au spus mamei că fiul său nu va avea niciodată șansa să fie inteligent și că nu va putea să se comporta niciodată asemenea unui copil normal.

Zou a decis totuși să respingă toate comentariile negative ale celor din jurul ei, a divorțat de soțul său pentru a se proteja de influența rea a acestuia și s-a decis să adopte o nouă misiune în viață, anume aceea de a-și susține copilul atunci când nimeni altcineva nu o face.

Zou a deținut 3 slujbe simultan pentru a-și susține familia mică. Aceasta și-a petrecut tot timpul liber jucând jocuri pentru stimularea creierului cu copilul ei pentru a reuși să îi construiască acestuia fundamentul inteligenței. Și-a schimbat mare parte dintre obiceiurile sale nterioare pentru a-l face pe fiul său să nu se simtă inadaptat sau dezamăgit de lucrurile pe care nu poate să le facă.

“Nu am vrut ca el să se simtă rușinat de aceste probleme fizice”, a spus ea pentru South China Morning Post. “Pentru că avea abilități inferioare în multe domenii, am fost destul de strictă cu el, astfel încât să reușească să muncească îndeajuns de mult pentru a-și depăși problemele și a putea să își depășească handicapul”.

29 de ani mai târziu, același băiat – Ding Ding – este absolvent al Universității din Peking cu diplomă de licență în științele mediului și inginerie. De curând, este de asemenea student la drept la Harvard. Nu putem decât să ne  imaginăm cât de mândră este această mamă care muncește din greu pentru progresul incredibil al fiului ei și cât de recunoscător este Ding Ding pentru dragostea enormă a celui mai mare susținător al său.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus