Connect with us

Învață să apreciezi micile bucurii ale vieții!

http://edamagazine.ro/wp-content/uploads/2017/06/VID-20170531-WA0007-1.mp4

Învață să apreciezi micile bucurii ale vieții!

Nimic nu se compară cu dragostea pentru dans! Iar în Malta am avut ocazia să dansez  în locuri superbe, alături de oameni minunați!

V-am tot vorbit despre cât de mult îmi doresc să îmi fiți alături în toate aventurile pe care le trăiesc și a venit timpul să împart cu voi și mai multe dintre amintirile frumoase pe care le-am trăit în Malta! Vizionează clipul de mai jos și o să vezi de ce m-am îndrăgostit de această țară și cum am reușit să mă distrez și să mă simt fericită clipă de clipă!

Și pentru a afla mai multe despre noul proiect Travel with Adelina. care vă permite să călătoriți alături de mine și să experimentăm împreună minunățiile lumii, citiți în continuare!

„Dragilor, am lansat proiectul “ Travel with Adelina”, un proiect cu și despre călătorii în toată lumea, care acum pot fi descoperite pe contul de Instagram, Travel with Adelina.

Mi-am propus ca, până la vârsta de 45 de ani să văd toată lumea, iar prin intermediul acestui concept, să pot împărți bucuriile mele cu cei care îmi urmăresc activitatea virtuală. Este un vis devenit realitate. Cea mai mare dorință a mea este să cunosc cât mai multe stiluri de viață, culturi și locuri speciale. Este minunat să vezi cum își trăiesc viața alți oameni din alte colțuri ale lumii. Momentan sunt în Thailanda, după o vizită de o săptămână în Malta.

În Malta am fost pentru a doua oară pentru că m-am simțit foarte atrasă de acest loc plin de poveste. Laguna Albastră este locul în care nu aș refuza niciodată să merg. Apa de un turcoaz orbitor este magică. Golfurile malteze se aseamănă puțin cu cele din Italia, dar au ceva aparte. Acolo am întâlnit peisaje de poveste și n-am ezitat să le arăt asta și celor care îmi sunt zi de zi aproape pe Travel with Adelina.
După cele 7 zile petrecute în Malta alături de buni prieteni, m-am decis să pornesc într-o nouă aventură, de data aceasta în Thailanda, tot alături de prieteni, cu toții fiind pregătiți să descoperim pentru prima dată Asia. Odată ajunsă în Phuket, mi-am programat cât mai multe excursii, iar peripețiile nu au întârziat să apară. Ne așteptam să fie o zi ploioasă, însă nu ne-am lăsat descurajați de norii care își făcuseră apariția pe cer. Am mers înainte și am sperat să fie o zi pe cinste. Și chiar a fost :))

Pentru a ajunge la una dintre grotele pe care voiam să le vizităm, înaintam într-o mini ambarcațiune printr-un tunel lung de 150 m și lat de 1.5 m, în care trebuia să stăm pe spate pentru a nu atinge stâncile care ne înconjurau și pe care, din când în când, mai circulau gândaci și păianjeni, de care am fobie și pe care îi puteam vedea doar la lumina lanternei. M-a încercat o senzație accelerată de claustrofobie, care m-a făcut să-l rog pe cel care conducea barca să întoarcă de urgență. Tot ce-mi doream în acel moment era să văd măcar o rază de lumină. Preț de câteva minute am blocat traficul în grotă, dar eram în stare să dau orice ca să pot ieși de acolo.

După aceste momente, am vizitat faimoasa insulă James Bond, iar la momentul întoarcerii spre hotel, am avut parte de noi aventuri. În larg a început o furtună năpraznică. Noi eram uzi până la piele și săream pe valurile Mării Andaman de parcă plătisem bilet la un parc de distracții. Recunosc că m-am speriat, pentru că înaintam din ce în ce mai greu și era apă peste tot. Ne-am făcut ciuciulete. Deși am trecut prin multe stări conduse de suspans și panică, acum le consider amintiri de neuitat, la care mă gândesc amuzată și bucuroasă.

În următoarele zile pe care le voi petrece în Thailanda mi-am propus să experimentez preparatele culinare locale, să mă joc cu maimuțele, să ajung pe cât mai multe insule din apropierea Phuketului, să fac snorkelling, să mă plimb cu scuterul pe insulă și multe altele. Toate aceste lucruri le voi împărtăși pe contul de Instagram, “ Travel with Adelina.”

Vă pregătesc multe surprize în cadrul acestui proiect, așa că tot ce trebuie să faceți pentru a fi alături de mine este să mă urmăriți pe Instagram, pe contul Travel with Adelina.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus