Connect with us

Știai cu adevărat ce sunt SPINNER-ul și KENDAMA?

Uncategorized

Știai cu adevărat ce sunt SPINNER-ul și KENDAMA?

Știai cu adevărat ce sunt SPINNER-ul și KENDAMA?

Cu siguranță ai văzut în ultimile săptămâni o grămadă de astfel de jucării la oamenii din jurul tău. Fie ți-ai cumpărat și tu una, fie te-ai întrebat care o fi utilitatea acestora și dacă sunt cu adevărat distractive. Cu toate acestea, este imposibil să fii complet indiferent la acest fenomen.

În topul jucăriilor de acest gen care acaparează populația se află Spinner-ul și Kendama.

Un Fidget Spinner este o jucărie comercializată în scopul detensionării. Jucăria a fost promovată pentru a ajuta oamenii care au probleme de concentrare sau sunt mereu foarte agitație, pentru a-i ajuta să își elibereze din energie și să le distragă atenția. Acesta a devenit foarte popular în 2017, cu toate că alte dispozitive similare au fost inventate încă din 1993.

Fenomenul fidget spinner a luat atât de multă amploare încât unele școli au interzis utilizarea acesteia de către elevi din cauza faptului că aceștia nu mai erau deloc atenți la oră!

Dacă la început oamenii se mulțumeau doar să învârtă spinnerele pe deget, utilizatorii au încercat să își antreneze îndemânarea și să încerce să realizeze tot felul de scheme și trucuri, aruncând jucăriile în aer și prinzându-le apoi sau încercând să le învârtă pe frunte sau chiar pe nas.

Kendama este un joc de îndemânare tradițional japonez. Acesta este compus din două piese separate, o piesă principală de lemn care are la unul dintre capete o țepușă și la celălalt o cupă. Și o bila, legata de piesa principală.

Și Kendama ajută oamenii cu probleme de concentrare și reprezintă un mod foarte bun de relaxare și de detensionare. Există chiar numeroase competiții în care participanții își demonstrează îndemânarea în utilizarea acestei jucării.

Citește și Numai GENIILE pot rezolva aceste 3 MISTERE! Tu crezi că o poți face?

Acest test te poate ajuta să îţi faci o idee în legătură cu nivelul inteligenței tale şi cu abilităţile tale de deducţie. Aceste 3 ghicitori au fost selectate special pentru a verifica nivelul de atenţie şi capacitatea oamenilor de a face conexiuni. În cazul în care vei reuşi să rezolvi corect toate aceste 3 mistere te poţi considera cu ușurință o persoană mai inteligentă decât majoritatea oamenilor de pe pământ. Hai să vedem dacă reuşeşti să găseşti răspunsurile corecte în toate situaţiile care urmează.

1 Reuşeşti să găseşti femeia din imagine?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Mulţumită artistului german Jörg Düsterwald, specializat în pictură pe corp, această femeie a reuşit să se camufleze perfect astfel încât să fie greu observabilă în fotografie. S-a dovedit că multe persoane nu reuşesc să se concentreze îndeajuns de mult încât să poată observa diferenţele de textură din fotografii şi nu reuşesc să distingă între lucrurile care ar trebui să fie cu adevărat acolo şi cele care par perfect amplasate la întâmplare.

2. Poţi să găseşti toţi cei 6 cai din imagine?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

La fel cum am vorbit şi la ghicitoarea anterioară, multe persoane nu reuşesc să iasă din tipare şi să vadă lucrurile ca pe mai mult decât sunt. Astfel, nu toată lumea va reuşi să îşi dea seama că forma unor obiecte neconvenţionale precum valurile sau norii ar putea forma conturul familiar al unui cal. Ei bine, tu câţi dintre cei 6 cai ai văzut?

3. Ce ilustrează această imagine, o crimă sau o sinucidere?

Explică-ţi în minte de ce ai ales varianta corespunzătoare.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Chiar dacă această imagine ar putea semăna cu o scenă clasică a unei sinucideri, nu suntem în postura unei sinucideri veridice.

1. Arma se află în continuare în mâna dreaptă a victimei. Atunci când o persoană se sinucide, arma nu are cum să rămână în mâna acesteia, ci ar fi trebuit să cadă.

2. Dacă o persoană s-a împuşcat în cap stând pe loc, papucii acesteia ar trebui să rămână în continuare în picioare sau, oricum, în apropierea acestora.

3. Dacă o persoana s-ar fi sinucis, nu ar fi avut în continuare ţigara în mână. Fie ar fi așteptat să o termine, fie ar fi pus-o undeva înainte să facă acest lucru.

4. Stropii de sânge de pe perete se află în partea dreaptă a victimei, lucru care nu s-ar fi întâmplat dacă aceasta s-ar fi împuşcat cu mâna dreaptă.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus