Connect with us

Fă acest exercițiu doar 4 minute pe zi și vei vedea o diferență enormă în doar câteva zile

Uncategorized

Fă acest exercițiu doar 4 minute pe zi și vei vedea o diferență enormă în doar câteva zile

Ai încercat de mult să îți schimbi înfățișarea într-un mod dramatic? Cum ai reacționa dacă ai afla că e posibil să îți modifici corpul în numai patru minute? Poate crezi că e prea frumos ca să fie adevărat. Totuși, dacă îți dai seama de cât de bine e să faci exercițiul scândura în fiecare zi, te vei bucura de un corp perfect și îți vei îmbunătăți și rezistența și vigoarea.
Deși acest exercițiu nu dă rezultate rapide, acestea se acumulează în timp și, într-un final, vei fi uimită de ce ai obținut. Tot ce trebuie să faci e să repeți exercițiul pentru patru săptămâni, încontinuu.
Pentru început trebuie să reziști în această poziție pentru 20 de secunde și să nu îți stresezi prea tare corpul. Va trebui apoi să mărești treptat durata exercițiului. Nu crezi că sună simplu? Treptat, dar progresiv, îți vei mări rezistența până când vei putea să reziști în poziția scândurii timp de patru minute. Pentru acest lucru, trebuie să urmezi planul de mai jos:

Ziua 1 – începe cu 20 de secunde

Ziua 2 – continuă cu 20 de secunde

Ziua 3 – crește durata la 30 de secunde

Ziua 4 – continuă cu 30 de secunde

Ziua 5 – crește durata la 40 de secunde

Ziua 6 – relaxează-te

Ziua 7 – crește durata la 45 de secunde

Ziua 8 – continuă cu 40 de secunde

Ziua 9 – crește durata la 60 de secunde

Ziua 10 – continuă cu 60 de secunde

Ziua 11 – continuă cu 60 de secunde

Ziua 12 – crește durata la 90 de secunde

Ziua 13 – relaxează-te

Ziua 14 – continuă cu 90 de secunde

Ziua 15 – continuă cu 90 de secunde

Ziua 16 – crește durata la 120 de secunde

Ziua 17 – continuă cu 120 de secunde

Ziua 18 – crește durata la 150 de secunde

Ziua 19 – relaxează-te

Ziua 20 – continuă cu 150 de secunde

Ziua 21 – continuă cu 150 de secunde

Ziua 22 – crește durata la 180 de secunde

Ziua 23 – continua cu 180 de secunde

Ziua 24 – crește durata la 210 secunde

Ziua 25 – relaxează-te

Ziua 26 – continuă cu 210 secunde

Ziua 27 – crește durata la 240 de secunde

Ziua 28 – continua așa ca să îți îmbunătățești rezistența.

Asigură-te că faci exercițiul așa cum trebuie. Coatele ar trebui să fie așezate chiar sub umeri, pentru o distribuție corectă a greutății. Coloana vertebrală ar trebui să fie dreaptă, ca să nu existe o presiune inutilă asupra gâtului sau spatelui. Ține-ți picioarele ușor depărtate unele de celelalte – totuși, coapsele ar trebui să se atingă. Respiră calm, fiindcă trupul tău ar trebui să fie cât mai relaxat posibil.

Acest exercițiu te va ajuta:

– Să ai un abdomen tonifiat
– Să reduci durerea de spate
– Să crești flexibilitatea în zona grupelor de mușchi de la posterior
– Îmbunătățirea dispoziției prin eliberarea tensiunii
– Îmbunătățirea posturii și a echilibrului

5 trucuri pentru a-ți activa hormonii de slăbire și a pierde în greutate fără să faci efort

Mulți cred că, pentru a scăpa de kilogramele în plus e suficient să consumi mai puține calorii și să faci exerciții fizice regulate, dar adevărul e ceva mai complicat. Pentru a slăbi eficient trebuie să-ți îndrepți atenția asupra hormonilor de pierdere în greutate. Iată cum poți slăbi fără exerciții, țintind hormonii de pierdere în greutate:

 

 

1. Mănâncă fără grabă și cu atenție

Știai că durează cam douăzeci de minute până ce leptina declanșează hormonul de sațietate al corpului, care te face apoi să te simți sătul? Dacă te grăbești să mănânci, acest hormon nu va fi declanșat și nimic nu îi va spune creierului că ai mâncat suficient. Consumul alimentelor de calitate bogate în proteine nu este numai sănătos, dar te ajută și să te simți sătul pentru mai mult timp, prin declanșarea leptinei.

 

 

2. Consumă alimente care conțin grăsimi bune în cantități mari

Grăsimile bune, care se găsesc în alimente precum uleiul de cocos te ajută să te simți sătul pentru mai mult timp și nu sunt depozitate ca grăsime, fiind folosite imediat și crescându-ți nivelurile de energie.

 

 

3. Nu uita de micul dejun

Mănâncă în fiecare zi ceva la micul dejun, la puțin timp după ce te trezești. Dacă mănânci ceva până într-o oră după ce te trezești, vei declanșa hormonii care te fac să pierzi în greutate pentru întreaga zi.

 

 

4. Obține suficientă vitamina D prin intermediul luminii soarelui

Nivelul ridicat de Vitamina D te ajută să îți amplifici metabolismul, menținându-l la o rată optimă de funcționare. Atunci când stai la soare pentru a-ți obține vitamina D atât de importantă pentru pierderea în greutate, nu uita de pielea ta. Folosește întotdeauna cremă de protecție solară, dacă nu vrei ca urmele îmbătrânirii să-ți apară mai repede pe față.

 

 

5. Dormi mai bine

Cercetările au arătat că dacă o persoană nu doarme minim 6-8 ore pe noapte, nivelurile de leptină scad și nu îi mai transmit creierului când corpul a primit suficientă mâncare. De aceea e atât de important să dormi bine. Dacă nivelul de leptină din corpul tău e prea jos, vei simți nevoia să mănânci mai mult, pentru a compensa lipsa somnului. Hormonul leptină e semnificativ pentru a decide dacă ți-e foame, sete sau somn.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus