Connect with us

8 LUCRURI pe care le fac toate CUPLURILE care se IUBESC. Tu le faci cu PARTENERUL tău?

LIFESTYLE

8 LUCRURI pe care le fac toate CUPLURILE care se IUBESC. Tu le faci cu PARTENERUL tău?

Cu toţii cunoaştem faza de început a unei relaţii, în care fiecare încearcă să îl impresioneze pe celălalt şi să îi arate cea mai bună variantă a sa. Acest lucru poate fi însă destul de obositor, aşa că nu ne rămâne decât să ne bucurăm de momentele în care simţim că relaţia avansează. După ceva timp, vei înceta să mai ai grijă la toate detaliile minore şi nu îţi va mai fi frică de faptul că celălalt te poate judeca. Dacă vrei să vezi care sunt 8 dintre cele mai răspândite schimbări care survin pe parcursul unei relaţii, continuă să citești acest articol.

1. Vă veţi face reciproc să râdeti

Este foarte important să îl faci pe iubitul tău să râdă. La fel cum ţie îţi plăcea că el are simţul umorului, la fel şi el va aprecia să vadă că îţi place atunci când este bine dispus. Pe lângă acest lucru, dacă sunteţi împreună este evident că el vrea să fie destins alături de tine, aşa că nu te feri să faci glume.

2. Vă veţi uita la aceleaşi lucruri chiar dacă sunteţi în locuri diferite

Dacă aveţi o emisiune TV sau un serial preferat care vă place amândurora şi pe care vreţi să îl vedeţi împreună, veţi găsi o modalitate să faceţi acest lucru, chiar dacă nu sunteţi aproape unul de celălalt. Fie că vă veţi da mesaje sau că veţi vorbi la telefon, nu veţi pierde ocazia de a împărţi această activitate.

3. Veţi alege împreună locurile în care mâncaţi

Dacă, la începutul relaţiei, bărbatul încearcă să planifice toate întâlnirile şi să se asigure că totul este organizat, este normal ca, în timp, să înceapă să vrea să ştie care sunt părerile tale şi să ţină cont de ele. Încetează să spui că îţi este indiferent sau că nu ţii neapărat să mergeţi nicăieri. Exprimă-ţi opinia sau măcar arată-i că eşti interesată de discuţie.

4. Veţi împărţi duşul

Atunci când relaţia ajunge într-un stadiu avansat, veţi începe să faceţi dus împreună. Indiferent că încercaţi să economisiţi timp şi apă sau că doar vreţi să vă bucuraţi de momentele în care va spălaţi unul pe celălalt, împărţitul duşului va fi unul dintre lucrurile pe care le veţi face.

5. Veţi renunţa la ţinutul în braţe

Băieţi, să recunoaştem, vă place să vă ţineţi iubita în braţe la fel de mult pe cât îi place şi ei. Fetelor, nu puteţi avea pretenţia să o facă toată noaptea. Dacă la începutul relaţiei te trezeai în aceeaşi poziţie în care adormisei însă bărbatul tău nu îşi putea folosi mâna timp de jumătate de zi, după ce aţi devenit mai apropiaţi, va exista un moment în timul nopţii în care el îţi va da drumul din braţe însă tu nu trebuie să te superi. Oricum nu ştii ce se întâmplă atunci când dormi, iar el trebuie să se odihnească.

6. Veţi purta conversații atunci când sunteţi în pat

De la un punct înainte, discuţiile purtate în dormitor trec de barierele cunoaşterii şi încep să vizeze alte subiecte. Te vei bucura de momente în care tu şi iubitul tău, la sfârşitul unei zile lungi de muncă, vă veţi povesti cele mai amuzante păţanii, ţinându-vă de mână pe pătură.

7. Veţi pretinde drepturi asupra unei anumite părţi a patului

Să recunoaştem, fiecare dintre noi are o parte preferată de pat. Dacă la începutul relaţiei nu îţi permiţi să pretinzi astfel de drepturi, cu cât vă veţi apropia unul de celălalt, vei începe să îţi doreşti să îţi marchezi teritoriul. Iar dacă partenerul tău îţi va încălca spaţiul personal, vei dovedi cât de puternică eşti la îmbrâncit, şi vei redobândi puterea.

8. Vă veţi schimba hainele unul în faţa celuilalt

Indiferent că locuiţi sau nu împreună, va exista un moment în care veţi ajunge să vă schimbaţi unul în faţa celuilalt. Chiar dacă acum ţi se pare că nu vei ajunge niciodată în acea poziţie, va veni un moment în care îl vei ruga să îţi întindă el tricoul sau să te ajute să îţi găseşti şosetele.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus