Connect with us

Știți care a fost motivul? Același care vă va ajuta să faceți o faptă bună de Crăciun!

ADELINA

Știți care a fost motivul? Același care vă va ajuta să faceți o faptă bună de Crăciun!

 

Dragilor, vă aștept în această duminică, 10 decembrie,  la Bazarul de Crăciun de la Romexpo unde o să vindem decorațiuni de Crăciun.

În luna octombrie am decis să mă implic în campania de promovare a Fundației Renașterea privind importanța controlului periodic în prevenția cancerului de sân. Îmi doresc să continui să mă implic activ de câte ori am ocazia, în lupta împotriva cancerului și, întâlnirea cu doamnele din Asociația ASPO, femei ce au ieșit învingătoare din lupta cu această afecțiune, mi-a oferit această șansă. Plăcerea de a realiza aceste drăguțe bijuterii este dublată de faptul că ele vor fi vândute, în scop caritabil la standul Asociației din cadrul Bazarului de Crăciun, pentru strângerea de fonduri pentru Asociație, în beneficiul persoanelor care se luptă cu această boală grea/

Această acțiune face parte dintr-o campanie de sprijin a pacientelor diagnosticate cu cancer, astfel ăc eu, alături de alte paciente și membre ale Asociației de Sprijin a Pacientului Oncologic am participat la realizarea unor bijuterii și produse decorative de Crăciun, pe care le vom expune la Bazarul de Crăciun organizat pe 10 decembrie, la Romexpo, pavilionul C3, de către International Women’s Association of Bucharest (IWA). Fondurile strânse vor fi folosite în activitățile asociației nou înființate, în beneficiul pacienților oncologici.

Sunt alături de Fundația Renașterea încă de acum doi ani, când am decis să mă alătur campaniei lor Brave Cut și să îmi donez părul pentru confecționarea de peruci pentru pacientele ce se luptă cu cancerul. În acest an, am demarat împreună cu Fundația Renașterea campania More Than Pink și am încercat să integrez un accesoriu de culoare roz în cel puțin o ținută dintre cele pe care le purtam pe parcursul zilei iar la sfârșitul lunii octombrie am avut onoarea să primesc titlul More Than Pink de la doamna Mihaela Geoană.

Această activitate nu doar că vă va ajuta să vă decorați frumos casa alături de cei dragi pe parcursul acestor sărbători, ci și să întindeți o mână de ajutor celor care chiar au nevoie. Sper să fiți alături de mine în această duminică!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus