Connect with us

Ce greșeli faci atunci când îți alegi sutienul și 8 trucuri pentru ca acesta să îți vină perfect

FASHION & BEAUTY

Ce greșeli faci atunci când îți alegi sutienul și 8 trucuri pentru ca acesta să îți vină perfect

Sutienul este unul dintre cele mai importante articole vestimentare din garderoba fiecărei femei. Alegerea sutienului poate face diferența dintre o ținută de succes și una dezastruoasă. Prea multe femei fac greșeli fa greșeli atunci când aleg sutienul și chiar mai multe dintre ele nu știu care sunt toate lucrurile pe care le pot face cu un sutien potrivit. Iată care sunt cele mai interesante lucruri la care îți poți folosi sutienul la care este foarte probabil să nu te fi gândit până acum.

1. Cum să îmbunătățești un sutien din material textil

Sutienele de bumbac, dantelă sau mătase pot arăta foarte elegant și frumos, însă de multe ori nu reușesc să îți ofere suportul necesar pentru bust. Nu trebuie decât să folosești niște inserții de sutien sau bureți confecționați special pentru costumele de baie. Pentru a-i fixa bine pe sutien, poți folosi o bandă dublu-adezivă specială pentru țesături!

2. Cum să fixezi un sutien fără bretele

De foarte multe ori, atunci când porți un sutien fără bretele, acesta îți aluneca spre abdomen astfel că nu simți că acesta îți oferă stabilitatea necesară. Pentru a scăpa de această problemă, atașază bretele sutienului și trece-le peste partea inferioară a acestuia, apoi prinde-le una de cealaltă în față, sub bust. În acest fel, vei putea purta bluze sau rochii cu umerii goi simțindu-te în același timp confortabil și în siguranță.

3. Cum porți o rochie fără bretele și cu spatele gol

Multe fete își doresc să poarte rochii fără bretele și cu spatele gol, însă nu știu ce să facă pentru a putea avea parte de susținerea pe care o oferă un sutien atunci când poartă o astfel de ținută. Ei bine, nimic mai simplu! Taie cupele unui sutien și coasele de partea din față a rochiei. În acest fel, vei purta sutien fără ca bretelele sau spatele acestuia să fie vizibile.

4. Cum să îți organizezi toate sutienele

O modalitate foarte bună de a organiza și stoca sutienele este atârnarea acestora pe umerașe obișnuite pentru haine. Nu doar că în acest fel sutienele nu se vor deforma, însă sunt și așezate la îndemână și sunt ușor de observat.

5. Cum să obții suportul necesar fără un sutien convențional

De multe ori ai nevoie de un obiect vestimentar care îți oferă susținere, însă un sutien nu s-ar potrivi ținutei tale sau ar fi vizibil. În astfel de situații, poți opta pentru un set de cupe adezive care se fixează sub sâni, ușor poziționate spre exteriorul acestora. Nu trebuie să îți faci griji, acestea se lipesc foarte bine și nu există riscul de a se desprinde.

6. Scapă de disconfortul bretelelor

De foarte multe ori femeile nu știu cum să își regleze bretelele sutienului astfel acestea să nu fie nici prea strâmte, nici prea largi. La tensiunea ideală, sub bretele ar trebui sa îți încapă două degete.

7. Scapă de frecarea bretelelor

În cazul în care bretelele tale sunt foarte incomode însă nu vrei să îți schimbi sutienul, poți utiliza tampoane de silicon pe care le poziționezi sub bretele. Astfel, vei scăpa de orice disconfort și vei putea în continuare să îți porți sutienul preferat!

8. Cum să îți ridici sânii

Dacă vrei să ridici sutienul mai mult decât îți permit bretelele, desprinde-le din poziția normală și încrucișează-le pe spate. În acest fel, vei observa că sutienul tău va putea fi strâns mai mult.

 

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus