Connect with us

10 obiecte vestimentare care arată superb în poze, dar sunt groaznic de purtat

FASHION & BEAUTY

10 obiecte vestimentare care arată superb în poze, dar sunt groaznic de purtat

Cercetătorii britanici au constatat că 44% dintre femei urăsc cumpărăturile. Dar, chiar dacă îți place să faci cumpărături, de multe ori poți să cumperi lucruri din impuls, pentru că este greu să reziști lucrurilor pe care ți le dorești sau care ți se par frumoase. Așa ajungi să cumperi tot felul de haine care pot deveni problematice în timp – elegante, frumoase, dar incomode sau greu de îngrijit. În acest articol, vă vom spune ce ar trebui să faci atunci când mergi la cumpărături pentru a nu regreta banii cheltuiți.

1. Pantalonii ușori de vară

Este frumos să porți pantaloni ușori și lejeri vara. Dar știm cu toții că. indiferent de cât de confortabili pot să fie, toată lumea urăște să vadă o lenjerie care se întrevede prin pantalonii transparenți.

Ce trebuie să faci: Alege pantaloni puțin mai groși sau încearcă să stai departe de culorile forte deschise, precum alb, galben sau bleu.

2. Cum purtăm tricourile și rochiile din material subțire

Dacă alegem o rochie strânsă din material subțire, în mod inconștient, încercăm să ne ajustăm poziția corporală astfel încât să arătăm cât mai bine, precum a ne îndrepta spatele sau a încorda abdomenul. Cu tote acestea, atunci când plecăm din casă și stăm în lumină naturală și nu mai avem o oglindă în fața noastră în care să ne putem vedea constant, postura noastră nu mai este la fel de perfectă, iar hainele vor scoate în evidență toate imperfecțiunile corpului nostru, spre deosebire de piesele vestimentare puțin mai largi sau mai lejere care ne-ar face să arătăm mai bine.

3. Topuri fără bretele

Bluzele și rochiile cu umerii liberi arată foarte feminin și romantic. Cu toate acestea, vei constata că toată ziua va trebui să îți ridici rochia și să o rearanjezi în poziția inițială.

4. Pantalonii sau fustele prea scurte

Chiar dacă ești norocoasa proprietară a unor forme rotunde și bine definite, nu te grăbi să alegi haine prea scurte. Pantalonii și fustele scurte sunt extrem de nepractice – nu se îndoaie și nu se așază bine niciodată. O fustă strâmtă și scurtă trebuie să fie trasă tot timpul în jos pentru a te asigura că nimic nu va ajunge la vedere.
De asemenea, a sta jos în pantaloni scurți poate să fie extrem de dureros și de incomod.

5. Fustele și rochiile prea lungi

Am vorbit deja despre cum este foarte greu să te descurci cu hainele extrem de scurte, a purta haine prea lungi pe care trebuie să ridici întotdeauna pentru a nu călca pe ele poate să fie la fel de neplăcut. Pe lângă inconvenientele fizice și faptul că murdărești întotdeauna partea de jos a hainelor, acestea te pot face să pari mai scundă și mai plinuță decât ești.

6. Accesoriile și decorațiunile foarte complexe

Nu putem să negăm faptul că, hainele cu multe accesorii și decorațiuni sunt foarte frumoase și interesante. Desigur, dacă nu vorbim despre faimoasele copii și falsuri chinezești sau lenjeria de corp. Cu toate acestea, astfel de haine sunt extrem de greu de purtat, cântăresc foarte mult, se pot strica extrem de repede, pot să te zgârie pe piele și să necesite costuri foarte mari pentru a fi curățate.

7. Hainele foarte albe

Lucrurile albe pot să fie mult mai problematice decât simplul fapt că nu sunt practice. De exemplu, atunci când porți un top complet alb, dinții tăi vor părea mai galbeni. Iar hainele albe se pătează extrem de ușor și, dacă nu le speli foarte rapid, riști ca ele să rămână pătate pentru totdeauna.

8. Hainele complet negre

O ținută neagră complet poate să te scoată din multe situații complicate în viață. Cu toate acestea, sunt extrem de greu de întreținut. Orice scamă sau fir de păr se vede pe hainele negre, acestea trebuie spălate în condiții speciale, altfel își pierd atât forma, cât și intensitatea culorii.

9. Îmbrăcăminte din piele

Hainele din piele au devenit o adevărată constantă pe internet în ultima perioadă. Acestea sunt extrem de incomode, strâmte, te încălzesc foarte tare și îți lasă o groază de urme pe piele. În plus, dacă nu o asortezi așa cum trebuie, îmbrăcămintea din piele poate să arate prea extravagant, inadecvat și chiar vulgar.

10. Pantofi din piele lăcuită

Indiferent cât de mult îți plac pantofii din piele lăcuită, aceștia se zgârie și se strică extrem de rapid, putând arăta extrem de ieftin și de nepotrivit. De asemenea, un scârțâit la fiecare pas poate să fie extrem de neplăcut.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus