Connect with us

Ce pantofi ți se potrivesc și cum să nu alegi pantofi care arată ieftin

FASHION & BEAUTY

Ce pantofi ți se potrivesc și cum să nu alegi pantofi care arată ieftin

În încercarea de a fi mereu la modă, unele femei uita că un brand scump și celebru nu garantează că vei arăta minunat. Acest lucru se aplică și la pantofi. Dacă încă mai porți pantofi extrem de înalt și lăcuiți, acest articol este perfect pentru tine. Iată care sunt principalele sfaturi de care trebuie să ții cont pentru ca pantofii tăi să nu arate ieftin și tu să ai stil!

1. Pantofii au o mulțime de detalii și accesorii strălucitoare

Rochiile scumpe decorate cu pietre pot arăta foarte bine, dar pantofi acoperiți cu detalii extrem de vizibile arată mereu nepotrivit și ciudat. De asemenea, cristalele folosite pe pantofi sunt, de obicei de calitate slabă și pot cădea chiar de la prima sau a doua purtare. Dacă vă place încălțămintea strălucitoare, puteți alege pantofi în nuanțe metalice.

2. Pantofi cu platformă extrem de înalți

Unele fete scunde preferă să poarte pantofi cu platformă mare. Dar, în ciuda prețului, acești pantofi nu arată prea scump sau elegant. Platformele înalte de genul “copite” nu sunt niciodată proporționate bine cu corpul femeilor. Dacă vrei să alegi pantofi cu platformă, optează pentru o platformă mai mică. Ideali pentru fetele scunde sunt pantofii ascuțiți cu toc clasic, fără platformă.

3. Combinați mai multe culori

Încercați să evitați să purtați prea multe culori. Nu ar trebui să amesteci niciodată mai mult de 2 culori atunci când vrei să îți alcătuiești o ținută de zi cu zi.

4. Alegeți prea multe detalii metalice

Curele, catarame, nituri și ținte foarte mari sunt foarte des folosite de către designeri în colecțiile lor pentru a da un aspect mai interesant pantofilor lor, însă, în viața de zi cu zi, efectul poate arăta foarte des ieftin. Desigur, poți să alegi o pereche de încălțăminte cu fermoare interesante sau cu câteva accesorii, dar adu-ți aminte să nu exagerezi niciodată.

5. Purtați doar pantofi din piele lăcuită

Chiar dacă aceste tipuri de pantofi arată frumos, se pătează și se zgârie la foarte puțin timp după ce ai început să îi porți, iar acest lucru îți va da mereu un aspect neîngrijit. Dacă nu vrei să renunți la acest tip de pantof, încearcă să alegi o nuanță neutră, precum bej, negru sau alb.

6. Nu acordați atenție imprimeului

Pantofii cu printuri de leopard, zebră, etc. pot să arată extrem de interesant și să vă tenteze să îi cumpărați. Aceste imprimeuri clasice sunt asociate momentan cu prostul gust și cu magazinele ieftine. Dacă vrei neapărat să alegi pantofi cu animal print, poți încerca să optezi pentru un model interesant, precum un imprimeu de șarpe.

7. Purtați pantofi incomozi

Încercați întotdeauna să găsiți pantofi confortabili. Încălțămintea incomodă de obicei arată ciudat și afectează sănătatea și poziția normală a picioarelor și a spatelui nostru. Chiar dacă ați găsit pantofii viselor voastre, nu îi cumpărați dacă sunt prea strâmți sau dacă vă dor picioarele atunci când mergeți în ei.

8. Purtați pantofi vechi

Pentru a face în mod constant o impresie bună, trebuie să aveți grijă de pantofi, să îi reparați dacă este necesar, dar și să renunțați la ei atunci când chiar nu mai aveți ce face. Indiferent de cât de mult iubiți o pereche de pantofi, nimic nu arată mai rău decât o femeie purtând o pereche de pantofi jerpeliți.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus