Connect with us

O noua casa, o noua viata…

ADELINA

O noua casa, o noua viata…

In urma unui sondaj de opinie despre subiectul noului articol de blog, am decis sa aleg recomandarea cea mai frecvent intalnita: mutatul in noua locuinta!

Este o schimbare care personal mi-a dat restartul de care aveam nevoie. Planuiam de multa vreme sa facem acest pas, insa nu am reusit sa ne organizam pana acum. Atat de nepregatiti am fost incat nici vechea locuinta n-am reusit sa o punem pe site-urile de specialitate spre vanzare, dar norocul ne-a batut la usa. In persoana. Si a fost si al naibii de decis.
Astfel am fost “obligati” practic s-o luam din loc, cum se spune, si sa ne cautam o noua locuinta. De data aceasta o casa pe pamant asa cum visam. O casa pentru o familie mai mare decat formula actuala, poate… 🙂

Si nu degeaba cred eu in energia oamenilor si a locurilor. In doua ore si jumatate am gasit casa pe care ne-o doream. Care le are pe toate. Din perspectiva noastra, evident. Si cum femeile intotdeauna au o alta viziune despre cum le-ar placea lor sa traiasca si sa arate caminul familiei, chiar daca era “full options” evident ca nici eu n-am facut exceptie de la regula si am intervenit cu “mici modificari”. Atat de mici incat am decalat mutatul nostru cu aproape 2 luni.? Asa sunt femeile, nu va mirati. N-o sa ne intelegeti niciodata :))) #joke

Dar de data asta ne-am gandit ca nu este cazul sa ne mai grabim, chiar daca nu este o perioada deloc usoara. Am decis sa facem totul ca la carte. Cu arhitect, schite, desene tehnice, proiecte 3D, echipe bune de muncitori si materiale de calitate.
Pentru ca de fiecare data cand am facut o astfel de schimbare, am aruncat la propriu cu banii pe niste piese de interior care ulterior nu mi-au mai placut (eu sunt capul rautatilor
?) sau efectiv n-au rezistat in timp. Doar cateva dintre ele facand exceptie. In cativa ani le schimbam de 3-4 ori. Astfel pierdeam si o gramada de bani, dar nici adevaratul confort nu il gaseam.
De data asta am hotarat ca lucrurile sa fie puse intr-o alta lumina unde calitatea, profesionalismul si eleganta sa primeze. Astea 3 caracteristici ar trebui sa fie primordiale in tot ceea ce facem, dar asta este un subiect pentru un alt articol pe care o sa-l dezbatem la momentul oportun.

Astfel colaboram cu un designer de interior care efectiv este un adevarat artist in acest domeniu, Mihaela Dosei se numeste si locuieste in Timisoara, iar la nevoie calatoreste la Bucuresti pentru proiectul nostru si altele cate mai are.
Este un domeniu pe care desi multi dintre noi ne incapatanam sa credem ca-l cunoastem suntem departe de adevar. Imi place designul de interior, dar niciodata nu m-as putea ridica la nivelul unui specialist, mi-e foarte clar. Specialistul are in vedere materiale, texturi, culori, schite, masuratori, concept, volumetrii, furnizori, asocieri de materiale si culori si foarte multe alte detalii pe care n-ai cum sa le stapanesti in totalitate decat dupa multe cursuri si scoli in domeniu. De asta consider ca fiecare dintre noi este facut pentru ceva anume si nu e bine sa ne amestecam in munca oamenilor.

Bun. Trecand peste asta, timpul a devenit dusmanul nostru. Vrem ca totul sa se intample rapid, dar in aceeasi masura suntem constienti ca fiecare proces de amenajare este complex in felul lui si va dura.

Abia astept sa va arat prima imagine din noua locuinta si sa va fac un house tour asa cum mi-ati cerut.

Revin curand cu noi detalii.
Sunt convinsa ca printre voi mai sunt si altii in situatia noastra ;))

Va pup !

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Adelina Pestrițu se mută în casă nouă: "În două ore și jumătate am găsit ce ne doream, o locuință pentru o familie mai mare decât formula actuală"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus