Connect with us

Gandurile mele pentru tine

PERSONAL

Gandurile mele pentru tine

In fiecare sfarsit de an, obisnuim sa facem o analiza, sa punem in balanta aspectele pozitive si negative ale intamplarilor din viata noastra. Chiar daca nu ai facut tot ce ti-ai propus, priveste toate experientele pe care le traiesti, ca pe o sursa continua de intelepciune.

Cu totii am fost acaparati de sentimentul de tristete, am avut chiar momente de disperare, alteori am simtit ca nu mai avem putere sa infruntam toate situatiile dificile, insa toate acestea au trecut.

Nu trebuie sa asteptam Anul Nou ca sa luam decizii, sa schimbam ceva in viata noastra. Aceasta alegere, de a face tot ce ne sta in putinta pentru a avea o viata buna, este o decizie pe care o luam zi de zi. Nu avem nevoie de tragedii sau de evenimente speciale. Putem actiona, nu incepand de luni, nu de luna viitoare, ci chiar de astazi.

Avem atata grija sa ne facem curatenie in case, dar mai putin in viata. Sa-ti faci curatenie in ganduri, in obiceiurile de zi cu zi, in ceea ce priveste grupul de prieteni, cunostinte, familie, toate acestea te ajuta sa te simti mai liber si mai putin stresat. Inconjoara-te de energie pozitiva, de oameni care iti vor binele si care te ajuta sa evoluezi, fie implicandu-se in viata ta, fie prin exemplul personal. Nu iti irosi timpul, nu iti consuma energia cu lucruri lipsite de substanta, care nu te imbogatesc spiritual. Rezolva-ti conflictele, incearca sa elimini energia negativa din relatiile tale, comunica, iarta si lupta pentru a fi iertat.

Nu trebuie sa ai entuziasmul unui nou inceput, doar in luna ianuarie. Iti poti pastra acest entuziasm pe tot parcursul anului. Care este scopul? Acela de a trai frumos si de a avea cat mai putine regrete. Un om cu putine regrete este un om liber si doar acela

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus