Connect with us

Si tu dormi cu el in pat? Afla ce spun expertii!

INGRIJIREA ANIMALELOR

Si tu dormi cu el in pat? Afla ce spun expertii!

Ai de gand sa iti lasi animalutul sa doarma cu tine? Fa-ti injectii anti-alergice (doar daca ai nevoie!), spala-l spatamanal si elimina din casa materialele care depoziteaza mult praf. De asemenea, nu uita sa il vaccinezi la timp!

PRO:

Animalul tau de companie iti scade tensiunea arteriala si iti calmeaza nervii, ajutandu-te sa dormi mai bine. Oamenii se simt vulnerabili in somn, iar animalele ne dau senzatia de siguranta. Bonus pentru fetele singure: atunci cand iti tii in brate animalutul de companie corpul tau elibereaza oxitocina, adica obtii acelasi efect ca in cazul imbratisarii unui partener.

CONTRA:

Atunci cand cuplurile isi lasa animalul de companie sa doarma intre ei, acesta devine o bariera fizica pentru sex. Si, mai rau decat atat, se poate ajunge in cazul in care unul dintre parteneri ii ofera toata dragostea lui. Daca faci sex sau dormi fara lenjerie intima, organele sexuale feminine sunt expuse bacteriilor, murdariei, insectelor pe care blana le ganzduieste. Suna putin infricosator, nu?

Daca ti-ai invatat animalutul sa doarma cu tine in pat si, mai apoi, dupa o perioada indelungata, te-ai razgandit? Foarte urat! Acesta va resimti anxietatea separarii, se poate deprima sau, din contra, poate deveni foarte suparat si se va razbuna pe mobila din casa. Incearca sa il consolezi punand pe podea perne sau haine care pastreaza mirosul tau!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus