Connect with us

Trucuri de make up care nu dau gres!

FASHION & BEAUTY

Trucuri de make up care nu dau gres!

  • Pielea uniforma nu are nevoie de mult machiaj, de aceea e important sa-ti ingrijesti corespunzator tenul. Nu-l agresa cu prea multe proceduri cosmetice ori produse care contin iritanti. Demachiaza-te in fiecare seara si nu uita de produsele cu SPF, mai ales acum, in sezonul canicular.
  • Pentru a obtine un machiaj reusit, aplica intai o baza sau un primer. Alege un fond de ten potrivit pentru pielea ta, atat ca formula, cat si ca nuanta. Un aspect natural si sanatos al pielii este foarte important, altfel risti sa arati mult prea machiata, cu un ten foarte incarcat.
  • Fardul de pleoape va fi mult mai intens si mai rezistent daca folosesti in prealabil un primer sau colorezi pleoapa mobila cu un creion dermatograf moale, intr-o nunata de nude, cat mai apropiata de cea a pielii tale. Aplica fardul prin miscari de tapotare, nu de frecare.
  • Mizeaza pe texturi sidefate, care reflecta lumina, insa alege-le pe cele care au particule iluminatoare fine, nu exagera cu cele pe baza de glitter. Glossurile si rujurile sidefate fac buzele sa para mai pline, cu mai mult volum, iar fardurile stralucitoare dau intensitate privirii, facand ochii sa para mai mari si pielea din jurul lor mai ferma.
  • Daca vrei sa-ti pui genele in evidenta folosind o culoare intensa, insa nu ai mascara colorata la indemana, poti folosi acest truc: aplica un strat de mascara incolora, apoi, folosind o pensula, coloreaza genele cu fard in nuanta dorita.
  • Nu uita de sprancene. Contureaza-le cu un creion sau cu un fard intr-o nuanta potrivita si fixeaza-le cu mascara incolora.

SURSA

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus