Connect with us

Cele mai bune metode pentru a te vindeca dupa o despartire

LIFESTYLE

Cele mai bune metode pentru a te vindeca dupa o despartire

Despartirile sunt dureroase si modul in care se desfasoara lucrurile difera, in functie de personalitatea persoanei, de natura relatiei si de nivelul de atasament. Chiar si asa, exista cateva metode care te ajuta sa treci mai usor peste o despartire, sa te regasesti si sa-ti recapeti increderea in tine.

1. Da-ti voie sa treci prin toate starile.

Nu incerca sa maschezi durerea. Plangi, fii indignata, frustrata, furioasa. Abia dupa ce te eliberezi, poti sa treci la pasul urmator.

2. Stabileste-ti o data limita pentru suferinta pe care o simti

Postura de victima poate sa fie uneori comoda. Evita sa ramai in stadiul asta. Atunci cand suferi, exista riscul sa te deconectezi de la realitate, sa uiti de responsabilitati si de trecerea timpului. Impune-ti o data limita pana la care iti permiti sa suferi. Te va ajuta sa iti recapeti viata pe care o aveai.

3. Elimina orice cale care te duce la el

Evita sa pastrezi legatura cu persoana de care te-ai despartit, chiar si pe retelele de socializare. Nu iti aduce niciun beneficiu. Cu cat accepti mai repede ca trecutul ramane in trecut, cu atat te vei vindeca mai repede.

4. Fa o lista cu lucrurile pe care ti le doresti pentru tine, in viitorul apropiat

Cand esti intr-o relatie, ai tendinta sa te lasi absorbit de activitatile comune, de problemele partenerului si uiti de tine. Acum este momentul sa nu te mai neglijezi si sa faci ceea ce te face fericita. A avea un plan te ajuta sa-ti recapezi motivatia.

5. Redecoreaza

Fie ca este vorba de asternuturi noi, o lampa sau un tablou, te ajuta sa transformi mediul in care traiesti, intr-o oaza de liniste, unde te simti in siguranta.

6. Citeste

Iti amintesti de cartea aceea care tot sta pe noptiera de luni de zile? Acum este momentul sa te deconectezi total si sa te bucuri de o lectura relaxanta.

7. Reintalneste-te cu o prietena

Ti-ar putea face bine sa te reintalnesti cu o prietena cu care nu te-ai vazut de mai mult timp. O mini petrecere in pijamale poate sa fie exact ce ai nevoie, pentru a-ti aduce aminte ce reprezinti cu adevarat si ce iti doresti. Asigura-te insa, ca prietena este una adevarata. Nu ai nevoie de o persoana cu interese ascunse, in aceste momente.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus