Connect with us

5 temeri ale femeilor, inainte de casatorie

LIFESTYLE

5 temeri ale femeilor, inainte de casatorie

Chiar daca in general, femeile sunt pregatite pentru casatorie, mai devreme decat barbatii, nu inseamna ca acestea nu au temeri si intrebari care le macina.

Iata ce le trece prin minte multor femei, inainte de a face cel mai important pas din relatia lor:

1. Daca nu ma casatoresc din motivele potrivite? Aceasta teama apare atunci cand nu exista sentimentul de implinire deplina, cand ceva lipseste in relatia cu partenerul. Chiar daca nu exista niciodata siguranta deplina, cand exista multe ganduri de ezitare, este clar o problema care trebuie comunicata.

2. Daca nu se implica suficient in viata noastra? Atunci cand barbatul nu isi protejeaza femeia si cei doi nu sunt o echipa, femeia poate sa simta ca trebuie sa faca fata singura greutatilor cotidiene. Atunci cand ramai cu o persoana, trebuie sa simti ca reprezinta un real sprijin.

3. Daca o sa se raceasca relatia si nu o sa mai avem ce sa vorbim? Chiar daca exista perioade mai palpitante in viata de cuplu, iar altele mai monotone, asta nu inseamna ca trebuie sa fie o problema. Important este ca ambii parteneri sa fie implicati in permanenta in relatia lor si sa gaseasca puncte de legatura.

4. Daca relatia cu familia va fi o problema? Chiar daca relatia cu partenerul este una fericita, este posibil sa nu te intelegi foarte bine cu parintii sau rudele. Trebuie sa comunici deschis si sa incerci sa rezolvi orice conflict, inainte ca acesta sa se adanceasca si sa va afecteze armonia in cuplu.

5. Daca o sa avem aceeasi soarta, precum majoritatea cuplurilor care divorteaza? Este foarte greu sa fii foarte increzator intr-o casnicie care sa dureze o viata, cand in jurul tau nici relatiile de lunga durata nu mai rezista. Important este ceea ce simti, sa actionezi in consecinta si sa te asiguri ca esti sincer, in primul rand cu tine. Daca motivele pentru care sunteti impreuna coincid si acordati atentie relatiei, puteti avea toate sansele la o viata fericita!

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus