Connect with us

4 lucruri pe care le gandeste un barbat, inainte de a aborda o femeie

LIFESTYLE

4 lucruri pe care le gandeste un barbat, inainte de a aborda o femeie

Probabil crezi ca doar tie, ca femeie, iti este greu sa gasesti un partener de viata, iar atunci cand vezi ca barbatii nu au initiativa, nu le intelegi motivele.

EDA Magazine a aflat cateva dintre lucrurile pe care le gandesc barbatii, atunci cand vor sa abordeze o femeie, intr-un loc public:

1. Cum o sa procedez, daca sunt refuzat?

Barbatii sunt aroganti uneori, insa in unele cazuri, acesta este doar un mecanism de aparare, din teama de a nu fi respinsi. Inainte sa mearga sa vorbeasca cu o femeie, se gandesc intai la cum o sa iasa dintr-o situatie jenanta, in care ea il refuza.

2. Oare imi da de inteles ca ma place?

Nu este foarte usor sa intelegi limbajul non verbal, prin urmare foarte multi barbati au o problema in a traduce gesturile femeilor. In afara de asta, si femeile au tendinta de a transmite semnale diferite, fata de ceea ce gandesc cu adevarat, iar asta nu face decat sa complice lucrurile.

3. Mi-ar fi placut sa faca ea primul pas!

Exista barbati carora le place sa “vaneze”, dar si foarte multi care vor sa scape de aceasta presiune, si prefera ca femeia sa faca primul pas, tocmai pentru a nu fi pusi in postura jenanta de a fi refuzati.

4. Sa vedem cum o sa fiu de data asta?!

Oamenii sunt imprevizibili, prin urmare, chiar si un barbat foarte increzator, are momente de stangacie, in care nu stie ce sa spuna, sau situatia in care se afla nu este pur si simplu naturala. Nu doar barbatul este responsabil de fluenta dialogului si de conexiunea care se poate lega intre cei doi.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus