Connect with us

5 sfaturi despre relatii, pe care te-ai saturat sa le auzi

LIFESTYLE

5 sfaturi despre relatii, pe care te-ai saturat sa le auzi

Pentru foarte multi, este mai usor sa dea sfaturi celorlalti, decat sa le urmeze in viata personala. Sunt momente in care ai mare nevoie de sfaturi, cu conditia sa nu fie niste clisee spuse de catre cei din jur, care nu te cunosc si nu stiu ce nevoi ai.

Iata care sunt cele mai insuportabile sfaturi pe care le tot auzi:

1. Stai linistita, tu urmezi! Te-ai saturat sa auzi de la prietenele care au relatii sau sunt casatorite, sa nu iti mai faci griji ca sigur tu esti urmatoarea la “rand”, pentru fericire.

2.Poate daca ai fi altfel, te-ar placea mai multi barbati! Este normal sa nu ai senzatia ca esti perfecta, dar sa ti se inoculeze ca trebuie sa te schimbi, doar pentru ca ceilalti sa te placa, este o cale sigura spre neimplinire.

3. O sa stii cand ai gasit persoana potrivita! Astfel, se promoveaza ideea ca daca ai cea mai mica temere sau indoiala, atunci cand esti intr-o relatie, asta este semn ca nu este potrivita pentru tine.

4. Atunci cand nu mai cauti, o sa gasesti! Intr-adevar, sa fii disperata sa gasesti pe cineva si sa scazi standardele, nu este o atitudine benefica, dar nu ai cum sa iti anulezi nevoia de a iubi si a fi iubit.

5. Daca gasesti persoana potrivita, totul va fi usor! Dragostea nu este ceva simplu, chiar daca este frumos. Convietuirea armonioasa necesita multa comunicare, intelepciune si intelegere, iar toate astea nu vin de la sine, doar pentru ca exista iubire.

sursa foto: Weheartit

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus