Connect with us

5 metode de a-ti salva unghiile naturale!

FASHION & BEAUTY

5 metode de a-ti salva unghiile naturale!

Ti-ai distrus unghiile dupa manichiura cu gel? Din pacate, recuperarea este un proces indelungat, dar totusi, nu este imposibil! Iar daca iti doresti cu adevarat sa abordezi un look natural, iata cateva sfaturi pentru ca unghiile tale sa se regenereze mai repede, iar tu sa te tii de promisiunea facuta acestora!

  1. In primele 3-4 saptamani de la momentul in care ai renuntat la gel, va trebui sa iti tai unghiile o data la 5-6 zile. Cum le tai? Scurt, foarte scurt! Si trebuie sa continui sa faci acest lucru pana cand unghia va trece printr-un ciclu complet de crestere de la baza pana la varf. De ce? De fiecare data cand ti-ai facut intretinere la manichiura cu gel, unghiile tale au fost pilite pentru aderenta, iar asta le-a subtiat foarte-foarte tare. Nicio solutie miraculoasa nu le va ajuta sa se regenereze mai bine decat Mama Natura!
  2. Cat timp iti porti unghiile taiate scurt, este de preferat sa nu folosesti lacuri de unghii colorate. Incearca, in schimb, produse cu proprietati de regenerare si hidratare!
  3. Maseaza-ti mainile! In acest fel, vei stimula circulatia sangelui

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus