Connect with us

Cele mai amuzante lucruri pe care sa le faci vara asta, cu iubitul

LIFESTYLE

Cele mai amuzante lucruri pe care sa le faci vara asta, cu iubitul

Chiar daca exista compatibilitate si va iubiti foarte mult, relatia trebuie animata din cand in cand.

Iata ce activitati amuzante iti propune EDA Magazine, pe care sa le faci vara asta, impreuna cu iubitul:

# Faceti-va o traditie doar a voastra. Ca este vorba de un tabiet sau de o anumita activitate care va face placere, transformati-o intr-o traditie.

# Alegeti un loc preferat. Fie ca este un restaurant sofisticat, sau o terasa unde va relaxati, este placut sa deveniti clientii fideli ai unui loc si sa devina “locul vostru”.

# Faceti o farsa unui prieten comun. Sa complotati va fi amuzant pentru amandoi, si mai mult decat atat, veti avea o amintire de care sa va amuzati.

# Planuiti o vacanta intr-un loc nou. Alegeti o destinatie pe care niciunul dintre voi n-a mai vazut-o. O sa fie o experienta placuta, sa descoperiti impreuna locuri frumoase, unde sa creeati amintiri.

# Pusculita pentru intalniri. Fie ca va confectionati singura o pusculita, dintr-un borcan, fie ca o cumparati, strangeti sume mici in fiecare zi, pentru activitatile de cuplu.

# Jucati ascunselea in supermarket. Nu aveti nevoie decat de un spatiu cat mai mare si o stare de spirit relaxata. Pentru a fi si mai distractiv, stabiliti o miza. Cel care castiga isi poate alege orice din magazin, de o anumita suma de bani.

# Cand calatoriti sau va relaxati acasa, jucati 10 intrebari. Fiecare adreseaza celuilalt 10 intrebari, la care trebuie sa raspunda cu da sau nu.

# Petreceti o zi fara internet. Veti vedea cat de mult timp economisiti si cum veti reusi sa va apropiati mai mult si sa va acordati atentie.

# Faceti voluntariat pentru o zi. Mergeti impreuna la un ofelinat, un spital sau intr-un ONG unde se accepta voluntari. Va fi o experienta unica atat din punct de vedere personal, cat si pentru legatura dintre voi doi.

# Bona pentru un caine. Sigur aveti un prieten care are un patruped simpatic. Daca voi nu aveti inca unul, din diverse motive, va fi distractiv sa fiti bone pentru o zi, sa-l scoateti in parc si sa va bucurati de dragostea lui neconditionata. Cu aceasta ocazie, veti observa si cum va intelegeti, atunci cand aveti o responsabilitate comunca.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus