Connect with us

Trucuri de dieta, pe care orice femeie ar trebui sa le stie

LIFESTYLE

Trucuri de dieta, pe care orice femeie ar trebui sa le stie

# Mesteca, mesteca, mesteca! Este dovedit stiintific faptul ca, atunci cand oamenii mananca mai incet si mesteca mai mult, savureaza mai bine mancarea si automat, mananca mai putin. Asta te va ajuta sa ai o digestie sanatoasa si o silueta de invidiat.

# Mananca din farfurii de culoare rosie. In Italia s-a efectuat un studiu conform caruia, cei care mancau din farfurii rosii, consumau o cantitate mai mica de mancare, fata de cei care mancau din cele albe, albastre sau verzi. Asta pentru ca rosul transmite creierului semnale pe care le interpreteaza ca pe un pericol.

# Foloseste apa de gura! Atunci cand ai manca ceva, dar nu iti este tocmai foame, clateste-ti gura cu apa de gura mentolata. Iti va calma papilele gustative.

# Nu tine diete stricte! Cei care aleg regimuri drastice, greu de mentinut, au tendinta de a avea o greutate mai fluctuanta, decat cei care mananca echilibrat si isi fac poftele, ocazional.

# Bea apa, inainte de a recurge la mancare! Deseori, senzatia de foamea este doar semnalul corpului, ca este deshidratat.

# Fibrele nu inseamna doar cereale. Acestea se regasesc si in prune, avocado si fructe de padure. Consuma-le cu incredere si vei observa cum digestia ta se imbunatateste, chiar din prima zi.

sursa foto: HarpersBazaar

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus