Connect with us

Lucruri pe care femeile care au suferit din dragoste, isi doresc sa le stie barbatii

LIFESTYLE

Lucruri pe care femeile care au suferit din dragoste, isi doresc sa le stie barbatii

Despartirile sunt dificile si din pacate, nu exista persoana care sa nu treaca prin asta, cel putin o data in viata. Nu doar despartirea in sine reprezinta o etapa delicata, ci si perioada de dupa, in care trebuie sa te refaci, sa-ti regasesti echilibrul.

Aceastea sunt cateva dintre lucrurile pe care le simt femeile care s-au despartit recent si ar fi bine ca barbatii sa le stie:

1. Este posibil sa nu isi doreasca sa cunoasta un nou barbat

Inceperea unei relatii presupune disponibilitatea fiecaruia de a acorda atentie, timp si afectiune. Unei femei care sufera pentru trecut, chiar daca nu mai iubeste fostul partener, ii este greu sa faca asta. De aceea, cel mai bine este sa acorde timp vindecarii emotionale.

2. Ii va fi mai greu sa capete incredere

Chiar daca motivul despartirii nu a fost tradarea, teama de a nu avea de suferit din nou este inevitabila, dupa o despartire. Astfel, pentru o femeie in aceasta situatie, este foarte greu sa aiba incredere intr-un barbat pe care abia l-a cunoscut.

3. Isi doreste sa ramana cu speranta ca exista barbati cu intentii bune

Indiferent de gustul amar pe care i l-a lasat despartirea si cinismul care o incearca in aceasta perioada, o femeie isi doreste sa aiba speranta, sa creada din nou in povestile frumoasa de dragoste si in faptul ca mai exista barbati sincer, cu intentii serioase.

4. Isi doreste sa stie clar ceea ce iti doresti

Dupa ce a avut de suferit, o femeie tinde sa afle totul despre noul partener. Nu vrea sa fie indusa in eroare, sa i se spuna ce vrea sa auda, ci vrea purul adevar, oricat de incomod ar fi.

5. Este posibil sa nu-si doreasca sa vorbeasca despre fostele relatii

Chiar daca este benefic sa te descarci, sa te eliberezi de trecut, in unele cazuri femeile refuza sa vorbeasca de trecut. Fie pentru ca reprezinta o amintire prea urata, fie pentru ca au vorbit prea mult despre asta inainte. In cele mai multe cazuri, nu este benefic nici pentru propria relatie, sa se impartaseasca detalii despre fosta relatie.

6. Este posibil sa aiba probleme cu stima de sine

Fie ca si-a parasit partenerul sau a fost parasita, cele mai multe femei, dupa o despartire, isi pierd increderea de sine. Le este teama de viitor, de oportunitati si mai ales, de singuratate. In aceasta etapa, este posibil sa se accentueze complexele fizice, iar noul partener sa fie nevoie sa o complimenteze si sa o ajute sa-si redescopere frumusetea interioara si exterioara.

7. Este posibil sa fie inca furioasa, pentru ceea ce a trait

Daca femeia inca simte furie, este clar ca nu a finalizat procesul de vindecare si nu a acceptat trecutul. Asta nu inseamna ca inca mai are sentimente fata de fostul iubit, ci ca pur si simplu resimte frustrarea tuturor acelor evenimente nefericite.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus