Connect with us

Semne ca partenerul tau este un barbat matur

LIFESTYLE

Semne ca partenerul tau este un barbat matur

Uneori traiesti ani cu cineva si nu ajungi sa-l cunosti suficient. Alteori, este nevoie de mici detalii, pe care daca le observi, poti ajunge la concluziile care te intereseaza, mult mai devreme.

Iata care sunt semnele la care sa fii atenta, pentru a stii daca partenerul tau este suficient de matur:

# Nu ii este rusine sa iti cumpere absorbante

Nu inseamna ca trebuie sa-ti cumpere aceste lucuri, doar pentru ca refuzi tu sa o faci. Daca exista insa, situatii in care ai nevoie urgent, este matur din partea lui sa nu reactioneze ca si cum l-ai trimis sa cumpere un pistol.

# Nu ignora copiii care se apropie de el

Cand sunteti la cumparaturi sau in parc, anumiti copii se apropie de el, ii zambesc sau vor sa se joace, nu ii ignora, si socializeaza, chiar daca este retinut.

# Este important pentru el sa ai orgasm

Orgasmul tau nu este ceva ocazional, ci un lucru de care ar trebui sa te bucuri si tu, asa cum o face el, la fiecare contact sexual. Placerea ta este prioritara pentru el.

# Nu te controleaza

Iti respecta intimitatea, nu pune la indoiala tot ce faci si te iubeste liber.

# A pus intrebari constructive, legate de trecutul tau

Fie ca ai povestit tu, fie ca a avut el initiativa, nu te intreaba de trecut pentru a te judeca, ci pentru a te intelege mai bine si a afla ce iti place si ce nu, intr-o relatie.

# Te ajuta la treburile casnice

Nu exista o regula, nici in cazuri femeilor, prin urmare nici in al barbatilor. Poate sa-i faca placere sa spele vase, sa aspire sau sa intinda rufe. Important este sa te ajute, cu ceva ce stie sa faca, sau chiar sa invete, de dragul tau.

# Ii pasa de lucrurile care sunt importante pentru tine

Poate nu ii place meseria ta, sau nu impartasiti in totalitate hobby-urile, dar pentru ca te iubeste, se implica in ceea ce faci, sau macar se angajeaza in conversatii, despre ceea ce iti place sa faci.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus