Connect with us

Rita Ora- cele mai eficiente exercitii, pentru un corp superb

FASHION & BEAUTY

Rita Ora- cele mai eficiente exercitii, pentru un corp superb

Daca analizezi corpul multor vedete de la Hollywood, iti imaginezi ca este imposibil sa ajungi si tu la acea conditie fizica. In realitate, acestea nu stau ore in sir in sala de fitness, ci pur si simplu aleg exercitii intense si eficiente.

Iata care sunt cele 4 exercitii pe care cantareata de succes, Rita Ora, le face la fiecare antrenament:

# Squat-uri

Cunoscute la noi ca si genoflexiuni, aceste exercitii sunt foarte eficiente, pentru fund, picioare si abdomen. 5 serii a cate 10 repetari sunt suficiente, pentru ca tu sa ai rezultate vizibile chiar si intr-o luna.

# Plank

Pozitia in care te sprijini pe coate si pe varful picioarelor, stand paralel cu solul, iti activeaza toti muschii si te protejeaza de posibile accidentari. Chiar daca pare simplu, exercitiul este extrem de eficient si solicitant. Incearca sa pastrezi aceasta pozitie pentru 1 minute, in 3-5 serii.

# Sarituri

Flexeaza usor genunchii, ca la squat-uri, dupa care sari cat mai sus, indreptand picioarele. Miscarile trebuie sa fie la intervale scurte, in 3 serii a cate 2 minute.

# Flotari

Acest exercitiu iti activeaza toti muschii, ca si in cazul celor de plank, dar iti lucreaza in special muschii bratelor si ai pieptului. 3 serii a cate 15 repetari sunt suficiente.

Facand acest antrenament, de preferat zilnic, ai parte de stimularea tuturor muschiilor, fara sa apelezi la aparate speciale si complicate, in confortul propriei case.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus