Connect with us

Trucuri pentru micul dejun, care iti vor face diminetile mai frumoase

NUTRITIE SI DIETE

Trucuri pentru micul dejun, care iti vor face diminetile mai frumoase

Dimineata este momentul in care te pregatesti pentru ziua dificila care te asteapta, si trebuie sa incepi cat mai optimist si relaxat. Pentru asta, ai nevoie de un mic dejun delicios, dar care sa nu necesite prea multa munca. Solutia? Mic dejunurile pregatite in avans, de seara.

Iata cateva variante, pe care le poti alterna, in functie de preferinte:

# Smoothie

Adauga toate ingredientele din care obisnuiesti sa-ti faci smoothie, intr-o punga ermetica sau intr-un borcan. Dimineata, tot ceea ce trebuie sa faci este sa le pui in blender.

# Iaurt

Intr-un borcan, adauga iaurt, lapte, seminte de chia, nuci, migdale, miere cacao, fulgi de ovaz, fulgi de cocos, sau orice altceva preferi, si lasa-le peste noapte in frigider. Acestea vor mai absorbi din lichid, semintele de chia se vor umfla iar tu te vei alege cu o consistenta de budinca, delicioasa. Este o varianta foarte buna de mic dejun, pe care il poti lua la pachet.

# Fructe

Taie fructele care iti plac si pastreaza-le in pungi inchise ermetic. Dimineata, le poti consuma ca atare, sau cu iaurt.

# Oua

Fierbe oua de seara si consuma-le dimineata, simple, sau cu paine prajita, avocado, rosii.

# Gofre

Sunt delicioase, dar necesita ceva timp de pregatire. Cea mai buna solutie este sa pregatesti compozitia de seara, si s-o pastrezi la frigider. Aceasta poate fi pastrata si doua zile.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus