Connect with us

Lucruri pe care le gandesc, femeile care se indragostesc foarte repede

LIFESTYLE

Lucruri pe care le gandesc, femeile care se indragostesc foarte repede

Cu siguranta ai un prieten care se indragosteste fulgerator, macar o data pe an, care crede de fiecare data ca a gasit persoana potrivita si care isi proiecteaza toate sperantele, in acea persoana. Sau poate esti chiar tu acea persoana!

Iata ce este in mintea celor care se implica usor si acorda incredere noilor relatii:

# “Da, stiu ca entuziasmul unei relatii noi poate fi inselator”. Atunci cand ma indragostesc si sunt incantata, nu inseamna ca exclud varianta ca ma pot insela, ci ca vreau sa ma concentrez pe aspectele pozitive ale noii experiente pe care o traiesc.

# “Riscul ca relatia se poate termina, nu ma face sa nu-mi doresc sa ma implic din tot sufletul.” In orice exista un risc, asta nu ma face sa nu fiu entuziasmata de ce simt.

# “Imi face bine sa fiu indragostita!” Ce este atat de rau in a te indragosti? Atunci cand reusesti sa simti asta fata de cineva, timpul petrecut impreuna este atat de pretios, iar experientele de cuplu devin amintiri poate chiar pentru o viata.

# “Da, stiu ca oamenii se tem de dezamagiri, dar daca pornesc intr-o relatie cu teama, nici nu ma bucur de ea cu adevarat”. Cei mai multi resping ideea de relatii si tind sa fie egoisti, pentru ca le este teama de suferinta. Ce faci insa, daca relatia se dovedeste a fi una potrivita pentru tine?

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus