Connect with us

Ardei copti cu branzeturi

RETETE CULINARE

Ardei copti cu branzeturi

Aceasta reteta este ideala atat pentru lacto vegetarieni, cat si pentru cei care iubesc pur si simplu ardeii copti si branzeturile. Nu te-ai gandit sa le combini pana acum?

Iata o reteta simpla, care nu iti va lua mai mult de 1 ora, cu tot cu copt si spalat vasele, iar gustul este delicios:

#Ingrediente

5 buc ardei kapia sau ardei gras (rosu,verde)

300 gr branza de burduf, telemea, sau combinatii de branzeturi, in functie de preferinte (chiar si cea cu mucegai)

1 legatura ceapa verde

1 lingura ulei de masline

patrunjel

1 ou

sare, piper

# Preparare

Spala ardeii, taie-le capacul, daca folosesti ardei gras, sau jumatati, daca folosesti kapia si curata-i de seminte.

Toaca marunt ceapa, patrunjelul si intr-un bol amesteca toate ingredientele, pana devin o pasta omogena.

Umple ardeii cu aceasta compozitie si aseaza-i intr-o tava cu hartie de copt. Da-i la cuptorul incins pentru 20 de minute, sau pana cand ardeii se inmoaie iar branza se rumeneste deasupra.

Pofta buna!

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus