Connect with us

Află ce surprize o așteaptă pe Andreea Marin în viitor

HOROSCOP

Află ce surprize o așteaptă pe Andreea Marin în viitor

Recent am aflat despre divorțul Andreei Marin de Tuncay Ozturk. Astrologul Roxana Lusneac ne-a spus câteva cuvinte despre relația celor doi și despre ce le pregătește viitorul.

Relația dintre cei doi a fost cu siguranță una frumoasă, cel puțin la început. Andreea este o persoană bună, puternică, dar are și ea partea ei orgolioasă și introvertită iar el nu a știut de la un moment dat cum să o ,,citească’’ ca femeie.

Într-adevar, din august au venit Saturn si Venus în harta Andreei, ceea ce aduce încercări la nivel de căsnicie, făcând-o mai puternică și mai determinată să aibă grijă de lucrurile pe care le-a ignorat în trecut în cursul acestei relatii. Înclin să cred că cei doi aveau probleme mai de mult, adica inclusiv înainte de a se specula în presî despre acestea. Acest aspect al căsătoriei pare să fi lăsat pentru ea o dezamăgire sau un gust amar. El nu mai era la un moment dat persoana de care ea se îndrăgostise.

Există două posibilități care depind și de ora de naștere a celor doi. Este posibil ca până în 2019 să se schimbe multe lucruri, ar putea apărea un copil în acest cuplu sau separat pentru unul dintre ei.

Este o perioadă în sine destul de puternic influențată karmic, mai ales ca ea, și la 46 de ani are acest blocaj pe sectorul parteneriatelor. Depinde doar de acțiunile din trecut daca cei doi se vor împăca sau nu. Dar eu personal cred că s-au strâns prea multe lucruri la mijloc, iar pentru asta el ar trebui să se schimbe cumva, iar ea să renunțe la orgoliu.

Surse foto: acasa.ro

Astrolog vedic: Roxana Lusneac

www.lusneac.com

Facebook: www.facebook.com/roxanaastrogramevedice

http://roxihoroscopvedic.blogspot.ro/

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus