Connect with us

SECRETE – Cum faci PĂRUL să pară mai LUNG

FASHION & BEAUTY

SECRETE – Cum faci PĂRUL să pară mai LUNG

SECRETE – Cum faci PĂRUL să pară mai LUNG

Ai vrea ca părul tău să pară mai lung? Aceste trucuri te vor ajuta să ajungi la acest rezultat!

Cred că foarte multe femei își doresc să aibă un păr cât mai lung și mai bogat însă, de multe ori, părul nostru nu este pe atât de lung pe cât ne-am dori! Din fericire, există câteva trucuri prin care ne putem face părul să arate mai lung decât este. Iată care sunt!

1. Îndreaptă-l

Woman with hair straightening irons

 

Îndreptarea părului este unul dintre cele mai simle moduri de a da iluzia unui păr mai lung! La fetele cu părul creț sau ondulat, diferența va fi extrem de vizibilă, însă chiar dacă ai un păr relativ drept, în momentul în care vei folosi placa acesta va părea și mai lung! Nu uita însă să folosești produsele speciale pentru protecție împotriva căldurii.

Părul întins nu doar că arată mult mai des și mai strălucitor, însă va părea mult mai lung și mai sănătos.

2. Prinde-l

messybun6

 

Deși acest lucru poate să pară neobișnuit, părul prins poate părea mult mai lung. Alege să îți coafezi părul într-un coc neglijent sau unul clasic, folosind ca bază un burete. Astfel, cocul va părea mai voluminos și vei da impresia că părul tău este mai lung.

3. Poartă culori contrastante

 

 

Pentru a da aparența unui păr mai lung, alege să porți haine în culori contrastante cel puțin în partea de sus. Astfel, dacă părul tău este roșcat și vei purta un pulover grena, lungimea părului tău nu se va distinge bine. Dacă ai alege însă o bluză albă, contrastul dintre bluză și părul tău va face ca acesta să arate mult mai lung.

4. Adaugă strălucire

hair-shine-600x330

 

Părul strălucitor pare întotdeauna nu doar mult mai sănătos, ci și mult mai lung! Efectul va fi unul și mai puternic dacă părul tău este drept.

Poți folosi un spray de strălucire sau un spray de silicon, rezultatul va fi minunat.

5. Alege tunsoarea potrivită

e67f31abbb1e636037d91bff33a7ad6a

 

Deși poate să pară că tunderea părului nu are nicio legătură cu aparența de lungime, acest lucru este greșit. O coafură bine aleasă te poate ajuta să obții un efect de păr mult mai lung.

De exemplu, o tunsoare în scări poate da aparența de mai mult volum și oferi iluzia de lungime. Pe lângă asta, tunderea regulată este extrem de importantă pentru creșterea sănătoasă a părului.

6. Alege o cărare pe mijloc

sandra bullock

 

Cărarea pe mijloc este unul dintre cele mai simple moduri în care îți poți face părul să pară mai lung. În momentul în care părul tău este despărțit pe centru, ochiul privitorului este indus în eroare și va percepe părul ca fiind mai lung, în timp ce o cărare într-o parte va face privitorul să acorde atenție lățimii părului.

7. Folosește produse de creștere a părului

Făcând acest lucru nu vei observa rezultate peste noapte însă, pe termen lung vei fi mulțumită de grijă pe care ai acordat-o părului tău. Alege produse care ajută la creșterea părului precum măștile hrănitoare, balsamurile sau uleiurile pentru păr.

Dacă vrei să vezi cum poți sa-ți faci propriile măști hidratante acasă, intră aici.

8. Ia Biotină

Biotina este un supliment alimentar natural care facilitează creșterea părului. Rezultatele nu vor fi vizibile imediat, însă consumul regulat al biotinei te va ajuta să crești un păr lung, frumos și sănătos.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus